31 Augusti

Vilken dag! Började tidigt, tidigt med fysik sen en håla på två timmar. Passade på att gå in till stan för en morgonfika och lite smygshopping. Mitt shoppningförbud är ju egentligen över imorgon, men jag ahr letat efter de perfekta stövletterna hur länge som helst nu så jag kunde ju inte gå ifrån dem i affären när jag väl hittat dem.
Och när jag väl har börjat shoppa kunde det lika gärna bli lite till. Så två tröjor och ny kajalpenna på H&M och lite accesoarer på Lindex. Feels good to be back!
Sen var det ju dags för föräldramöte i den nya lokalföreningen här i Lund; Brunnshögs if. Ska bli jättespännande med en helt ny förening och helt nya barn, liksom helt bygga upp på nytt. Lite liten sal vi är i, men eftersom det inte är så många barn (än) så ska det nog gå fint.
Väl hemma hade jag gruvligtmycket energi! Dessutom har jag tappat förmågan att tala sammanhängade, ursäktar om detta är lite rörigt eller ja. Typ. Trixi tog en liten, liten, liten igelkott :( Men den levde och allt så jag lade undan den i buskarna så den fick vara ifred. Stackarn va för fan livsrädd. Allt hände så snabbt, så jag tror att min första reaktion var att drämma till hundfan i huvet... Hon verkade lite omtumlad när vi kom in igen. Rambo är så fruktansvärt dålig på jakt, så han fatta inte ett skit av vad som hände.

30 Augusti

Åh, hemma fråb skolan. Idag har jag haft en katasrofalt klantig dag. Trillat, tappat saker, sagt fel och inte fattat vad folk har sagt till mig. Hah, som en samhällare faktiskt!
Nä, men det började i lördags med att jag inte kunde knyta skorna och igår hade jag verkligen en koncentrationsförmåga på noll. Idag valde jag skor utan skosnören för att slippa förvirring och förnedring. Men skolan var inte lätt. Kände mig inte så trött när skolan var slut eller när jag kom hem men nu när jag har legat i soffan ett tag så känner jag att jag inte kan resa mig. Fan vad trött jag är i benen mest.
Ska slö titta på tv i någon timme. Eller antagligen resten av kvällen. Hehe, ha det fint nu!

Come on to my house

Nu är mina föräldrar hemma igen. För en gångs skull så är det inte massa bråk från sekunden de kliver över trösklen. Så jag kan lungt säga att det är skööönt att de är hemma. För jag är så jävla hungrig! Mina älskade hundar är också hemma nu, liksom de för inte så mycket öväsen men det blir ett speciellt liv i huset när de är hemma. Och jag slipper sova själv. Det är verkligen något som jag har blivit extremt bortskämd med. Jag tycker inate alls om att sova själv längre. Tur att jag har Rambo när jag flyttar hemifrån, så jag har lite tid på mig att hitta en partner så jag aldrig behöver sova själv igen.
En andledning till att det inte är massa bråk i huset är kanske för att alla, verkligen alla i min familj är sjuka. Hängiga, snuvigt, kliande ögon. Ja, hela rubbet. Så ingen lagad mat idag heller. Men jag har blivit lovad mat från MAX så, mat är väl mat.

29 Augusti

God Morgon!
Kom hem kl sex i morse efter ha sovit hos en vän till mig. Mycket trevlig kväll hade jag dock igår. Hade skype date, sen kom en polare som gick i min klass i grundskolan, vi båda snackade med min skype date innan vi gick till min granne som också gick i vår klass och spelade ett datorspel och åt blåbärspaj. Sen drog vi ut men sen tillbaka till min vän där jag sov. Vaknade extremt tidigt idag igen och drog hem.
Lade mig i pappas säng där hans alarm hade gått igång, han har liksom att radion sätter igång som alarm. Så jag låg där och lyssnade en timme typ, på ett reportage om en kvinna som satt i fängelse. Och hon var 70år gammal. Hennes bästa vän på anstalten hette Eva och guess what; hon är Jesicca Anderssons mamma! Jag visste inte att hennes mamma satt i fängelse.
Idag ska jag verkligen bara sitta hemma och kolla på tv. Måste göra en läxa i franska till imorgon men det gör jag ikväll.

Idioter

Dumma, dumma internet som inte låter mig streama ner Vampires Suck. Jag tänker fan inte gå på bio för att se den. Det är ju bara en parodi, ingen så påkostad film eller storslagen. Bara jävligt bra humor. Också möjligt att jag är lite extra hungrig eftersom jag inte ätit sedan lunch igår. Fan, måste ta en macka eller något. Skulle vara något på Gastelyckan här i Lund ikväll. Drar nog dit och kollar läget senare. Tänker iallafall inte räkna mer fysik denna helgen. Det går bara åt hellvete!
Tjingeling

Ensam lång väg hem

När man är kär. Eller upprymd. Eller bara i extas. Då vill man ju uttrycka det. Och denna genarationen vill ju gärna uttrycka det så att många kan se det. Som t.ex. på Facebook eller på sin blogg. Men grejen är ju att man inte kan nämna några namn. Och när man inte nämner några namn, hur ska då kanske killen veta att det är de man skriver om och inte någon annan?
Liksom, man vill ju skriva att man är kär, men man kan inte skriva sin flörts naman för man vet ju inte om han känner likadant och om han vill att det ska stå på Facebook. Men om man inte skriver något namn och han läser detta och har de känslorna för mig men vet inte om jag har samma för honom så kan han ju tro att det handlar om något/någon helt annan.
Och tänk så finns det mer än en kille som man är lite halvt flirtig med? Fast då skriver man nog ingenting alls. Fast det kan ju pendla så jävla mycket från dag till dag. Speciellt eftersom jag är tonåring och alt mitt handlande styrs av hormoner och när man ligger i gränslandet mellan vänner och liite mer än vänner så är det så trevande.

28 Augusti

Überlång paus från er. Men ni ska veta hur mycket jag har tänkt på er. Av lite personliga skäl har jag inte haft möjlighet att skriva dessa senaste veckorna. Men nu är jag nog back on track igen :)
En sak som stör mig är att jag egentligen behöver skriva ut massor av skit som ligger inne och som jag verkligen behöver tips om hur jag ska lösa. Sedan har jag också lite spralligt bubbel inom mig som jag inte heller kan svallra om för, ja nu kommer vi till problemet, människor som inte ska veta läser här och det blir inte kul alls om de läser här. Hur ska jag lösa detta då? Jag kan ju fan inte tala i koder, för så kommer ju ingen alls fatta och vad är det då lönt att jag sitter här och skriver massa skit?
Ensam hemma hela helgen igen. Men något är fel på folket. Jag sitter här med all världens möjligheter och inga gränser. Men ingen har lust. Eller så vill de inte göra något med mig bara, hur stort och tomt mitt hus än är... Inget har jag att äta heller. Gav ett löfte till mig själv för några veckor sedan att jag inte skulle spendera en enda krona tills den 1:a september. Alltså på onsdag. Vilken innebär att jag inte kan handla någon mat till min tomma kyl. Ingen mat förrens imorgonkväll när mina föräldrar kommer hem.

7 augusti

Jag har så sjukt mycket att prata om!! Jag bode ha skrivit flera inlägg, men jag trycker in allt i ett långt ist, mohahahah I´m evil!
Jag satt uppe hela natten, från ett till halv åtta på morgonen och skypade med min bästa vän i hela världen som bor i Florida nu. Och med tidsskillnaden så är det svårt för oss att vara inne samtidigt. Så jag offrade mig och var uppe hela natten. När vi slutade prata gick jag en runda med hunden, tog en macka och sov ca tvp timmar. Sen ringde en man från KFUM och sade att jag ska få åka till Tjeckien i  september för att medverka i en sporthelg kan man nog kalla det. Resa, mat och boende är betalt för fyra dagar. Så det ska bli asnajs! Sen började jag fixa mig lite, yra runt i hela huset och var speedad som fan, för vet ni vad?! JAG SÅG KENT PÅ SOFIERO I HELSINGBORG IGÅR!!!!!!!!!!!

Det var helt fantastiskt! Jag kom fram till att jag måste inleda en affär med Jocke. Förlåt till hans familj, men det är såhär med instinkten. Min kära vän fick hans SVETTBAND! Helt sjukt. Köpte en ny tröja som jag ska leva i för några månader.
Ska dra fram dammsugaren nu. Idag blir det dock inte metal när jag städar. Såklart är det KENT. Det var en textrad igår i en av de förat låtarna som jag fastnade för och nu kan jag inte komma på vilken låt det var. Det är bara att lyssna igenom alla deras låtar. Men det har jag inget emot att göra.
nom nom nom nom nom

5 augusti

Hejsan
Funderar på att byta design lite, tips? Eller någon som rent av vill göra en ny design till mig? Jag är en person som kan tröttnapå saker ganska snabbt, vilja förändra och förnya ofta. Som mitt hår. Jag lade i slingor i håret i våras så jag blev iprincip blond, nu nästan ett halvår senare vill jag inte ha det såhär ljust längre. Dessutom har jag börjat bolla med idén om att klippa av mig allt håret. Har sparat ut det väldigt länge och innan det verkligen blivit så långt som jag vill ha det så ska det kapas igen. Haha, jag är hopplös
Var i Helsingör med mammi igår. Det var ganska mysigt. Köpte en topp och en ny skolväska. Det var typ 70% i alla butiker så jag var lyrisk. Kom hem och inser att jag höll på att missa Kent igen. Glömde köpa biljett i våras när de spelade i Malmö. Imorgon spelar de i Helsingborg och jag hade ingen biljett. In på Ticnet, självklart är alla biljetter slut. In på Blocket, två stycken som ska sälja sina. En av dem svarar, sätter in pengar på hans konto, ingen biljett har mejlats till mig än. Gud jag hoppas inte att han blåser mig!!

2 augusti

Oj vad jag saknar vårmånaderna, inte för att det är vår nejnej, utan för att de har mycket kortare namn. Nu väntas höst och vinter med sjukt långa namn, inte alls lika lätt att skriva sin rubrik. Nu när jag har informerat intresseklubben så kan jag skriva om lite andra meningslösa saker.
Gick och lade mig halv fyra inatt igen. Varför gör jag så mot min kropp? Jag tror att jag lider av extrem uttråkning. Jag gör verkligen ingenting på dagarna och jag träffar inte en själ. Eller, typ en dag vartannan vecka träffar jag några vänner i ett par timmar. Inget mer. Kan detta vara skadligt? Jag antar det eftersom det enda jag gör är att sitta inne på mina rum vidd datorn eller tvn.
Men på onsdag blir det kanske Danmark med mammi och bror min. Har dock inga pengar kvar efter allt shoppande. Dessutom hade mammi ett allvrligt snack med mig två dagar sen om att jag borde tänka mer på vad jag lägger mina pengar på och att det inte är många år kvar tills jag måste ha en fungerande ekonomi och bla bla bla. Sen ska hon släpa med mig och shoppa blan danska designers. Nåja.

1 augusti

Hejsan,
wow jag lider fortfarande av att inte kunna slå rätt tangent. Fett störigt och detta inlägget kommer ta en mindre evighet att skriva. Nåja, shoot:
Idag har jag en kass dag. Kommer absolut inte röra mig utanför mina rum eller visa mig för någon. Allt är fel. Jag har ont i hela kroppen, utslag i mier eller mindre hela ansiktet, svullen och tjock över hela kroppen. Jag som var så exalterad om LUFs Kongress :(
Sen tänkte jag; hrm, det finns säkert något annat jag kan göra... Baka kanelbullar, det är så jävla gott och sjukt länge sedan jag gjorde. Nä, då blir jag bara ännu fetare. Okej, men gå en lång promenad då. Nä, då måste jag vistas ute och folk kan se mig.
Funderar på att klippa av mig alla mina armband också. Känner ingen lust att ha dem längre. De är knappt fina, men nu är jag ju helt vit under dem så det skulle bara se über dumt ut.

RSS 2.0