31 juli

Helluj,
Det var tillräcklig varmt idag för en frukost ute, kanske sista gången detta året? Vem vet. Tydligen ska vi åka hem idag, mina föräldrar också. Mitt älskade marathon 18.00-23.00 på 6:an, Yeay! Sen hoppas jag på skjuts in till Malmö imorgon bitti eftersom jag inte orkar ta buss eller tåg och för att jag inte hittar för fem öre där inne. Jag hittar typ från Centralen till Subway, inte så mycket att hurra för.
Mrker nu också att jag har svårt, helvetiskt svårt att trycka på rätt tangenter. Det är ju bara till att gratulera mig själv. Ska nog ta och äta lite godis och eftersom jag nästan inte förtärade något av mina onyttigheter igår så har jag till ikväll och slipper då cykla till ICA för att fylla på mitt förråd. Dubbel-YEAY!

30 juli

I stugan igen. Det regnar och är allmänt kallt som fan. Tänkte inte på att det kunde bli lite halvkallt när jag packade så jag har bara shorts och linnen med mig. Jag har dock mina mjukisbyxor med och pappa låter mig låna en stor tröja. Köpte gott att äta och dricka men glömde köpa dvdfilmer, så jag får spela kort med mammi istället. Hon är bara så sjukt dålig på att spela kort och fattar typ inga regler, men skitsamma X)
Kanske åker hem imorgon kväll. Vill kolla på Family Guy marathont på sexan, vilket mina päron kommer vägra, och söndag mörgon är det LUFs kongress i Malmö som jag ska gå på. Men vi får se

29 juli

Hejsan, och förlåt. Jag har varit lite frånvarande från min dator i några dagar nu, men jag gör mitt bästa för att iaf skriva ett inlägg om dagen. Det ska bli bättre med updateringen, promise!
Vaknade vid halv sju idag, är det inte helt sjukt?!, var ute igår med några vänner i Standparken och kom hem vid halv ett på natten så vaknar jag när men enligt mig inte ens kan kalla det morgon än. Gick och borstade tänderna, ut med hunden och sen tillbaka till sängen. Men jag var helt klarvaken, kan ha att göra med att solen går upp vid mitt fönster och jag har ingen rullgradin. Så nu sitter jag här med datorn i knät och är hungrig, pallar inte gå hela vägen ner för att hämta ätbara saker.
Skulle egentligen gått och sett Inception igår. Jag skulle ju gå dent här så skulle min kompis i Florida gå tidigt så vi gick samtidigt, nästan som om vi gick tillsammans då ju. Visst hade det varit coolt!? Men eftersom jag ignorerat datorn trodde jag att det inte skulle bli av, dumma mig :(
Mina beställda kläder kom igår. Lycka! Låg och snoozade i två timmar innan jag gav upp. Halvtimmen senare får jag ett sms från posten att mitt paket har kommit, då fan flög jag upp, stack ut och sprang nån kilometer och sen direkt för att hämta mitt paket!

27 juli

Tjenis,

har en sådan dag där man inte vill göra någonting alls. Jag tog ett tips från nerimon på youtube, ni kanske har sett honom anyways, han sa att han skrev en lista varje kväll vad han skulle göra dagen efter för annars får han inget gjort och bara drar omkring oxh slösar sin dag. Well, jag gjorde en lista. Sen när jag vaknade, runt halv två för jag är inne i en konstig sovpreiod, jag har nog inte gjort något på listan. Jag ska ut och träna ikväll. Säger jag till mig själv, haha, alla vet att jag verkligen inte kommer springa en enda kilometer. Nåja. Imorgon har jag lite mer planer, som jag har bestämt med kompisar. se ya later

26 juli

Haha, kom precis på att jag fortfarande kollar datumet varje gång jag skriver ett inlägg. Inga misstag tillåts här inte. Nono. Vakande lite över elva idag, Oh My God det är tidigt!!!

Så nu när klockan är lite över tolv är jag helt chockad över hur mycket tid jag ahr kvar på denna dagen. Ska åka och shoppa lite, måste måste. Flera dagar sen sist ju. sen ska jag fortsätta bröta med graderoberna suck. Men jag och pappi kom fram till att när min bror flyttar (om han nu flyttar någongång) så ska jag flytta ut mitt vardagsrum till hans, sen göra om det rummet till min walkin closet, låter bra va? För jag får verkligen inte plats i mina fyra graderober och mina skor ska vi inte ens börja med. Jag har runt 60 par skor, de ska ju inte behöva vara fast i lådor hela tiden, de måste ju få andas och jag måste ju få se dem lite mera.


Spökstad

Det är helt sjukt egentligen. Jag har inte haft någon lust att göra någonting de senaste veckona, dagarna blandas ihop och jag har ingen glädje alls. Sen poff en dag så är vartenda minut fylld med små lila fjärilar som bara svävar runt mig och jag kiknar och njuter. Idag är en sån dag. Började ju blogga igen, och jag älskar det! Sen om jag tänker bajsa på er imorgon eller om jag vaknar med ett enormt sug att snacka med er. <3
Så, jag såg Shrek. Den var ganska gullig, om som med alla barnfilmer finns det ett dolt budskap till barnen men som de vuxna tar till sig. Vi såg den i 3D, så då var min oskuld borta. Läskigt i början, men coolt sen, nu kommer jag inte kunna se en film som inte är 3D igen. Totally worth it! Jag skrattade och jag grät i goda vänners lag. Kallt som satan när jag cykla hem, men det kunde man  väl leva med. Det tråkiga är ju att jag var dödstrött innan och under filmen, innan jag cykla hem sade jag till mina bros att jag skulle somna på cyklen, men nu när jag kommit hem är jag skujt pigg igen... Får använda den piggheten för att borsta tanden och sminka av mig. Aldrig glömma det, nono


Puss på er. Gonatt




Töntarna

Har skaffat mig en ny passion, eller kanske två.
Den första är sminkningar! Ska börja satasa seriöst på smink. Ögonskuggor och borstar ska inhandlas! Kollat länge på bloggar där de visar sminktips, och några av de kanalerna jag förljer på youtube håller också på med turtorials. Så varför inte? Ska bli ballt. Det är en sån skön grej som man kan håla på att fixa med varje dag. Sminka kompisar och mamma, testa nya grejer i skolan och sånt. Alltså jag sminkar mig ju ändå varje dag, så varför inte lägga några extra minuter på att lägga en snygg skugga eller sotning?
Över till passion nomero due: Inredning! Jag har enda sedan jag var 7år gammal hållt på att möblera om i mina rum och haft helt galna lösningar, och nu har jag insett att det är en karriär jag kan satsa på. Lite bortkastat att ag går natur, men tänk på att jag kan ändra mig som en kameliont på fem sekunder.
Jag har ju såklart min shopping som en fet del av mig också, men det är ju ingen nyfunnen vän för mig.

25 juli

Tjing!
Vill börja med att ursäkta för att jag skitit i bloggen. Men man behöver en paus då och då för att inse hur mycket man gillar att blogga! Inte mycket som har hänt ändå. Jag tänkte i våras att under sommaren skulle jag vara super aktiv med bloggen och skriva flera inlägg om dagen, men fan, inget händer ju. Hence, jag har inget att skriva om.
Varit i stugan, tog tåget hem i torsdagskväll, hittade H&Ms höstkatalog. Jag har en fet ritual som jag går igenom varje gång katalogen kommer. Kollar hela katalogen minst 10 gånger innan jag lägger min beställning, beställningen som jag bara vill få gjord. Så jag gick in redan i fredagsnatt och köpte hem allt. Eftersom jag var så satans snabb med beställningen så fanns alla mina varor på lager, så jag får allt denna veckan som kommer, alltså v. 30. Loving it!


Ikväll blir det Shrek med två fina vänner. Fett najs.
Innan det ska jag städa mitt rum lite till och fortsätta bygga om mina graderober. När jag har varit ensam hemma dessa dagarna känner man en sån enorm frihets känsla! Jag har städat, möblerat, tvättat, shoppat, handlat mat, lagat maten. Så sjukt skönt, en nackdel dock; social avskärmning! Så nu när mina föräldrar kom hem har jag haft mundiarré. Haha, stackare.

17 juli

Hejsan hejsan, jag vill bara förvarna all innan de läser; jag har bara sovit i fem timmar, och sömnlöshet gör mig grining. Med det sagt så kör vi, it's time to tell last night.

Okej, vid sju tiden cyklade jag och en mycket trevlig tjej till Lomma för att kolla in. Rykten om att det skulle vara en skitfet strandfest. Festen skulle heller inte vara på det stället som vi Lundabor åker till så vi fick leta lite. När vi kommer fram så är det fan nästan ingen där. Vi gick en bit så vi kunde se den andra strandeockså, ingen där heller. Vi bara nähä, bestämde oss snabbt för att vi skulle cykla tillbaka till Lund igen. Nu ska alla ha klar för sig att mellan Lund och Lomma är det ca 1mil, det var 30grader ute och man har alltid motvind på den cykelvägen.
Väl inne i Lund så vet vi att vi ska till en kille som har lite grillkväll, Han bor tvärs över stan och det är uppförsbacke dit. Men vi kör ändå. Så vi kommer fram där, helt svettiga och glansiga i ansiktet, då ska man hälsa och krama alla som var där, inte så najs. Haha
Det var ändå mycket trevligt att vara där, var hemma nästan ett men kunde absolut inte sova. Jag hade en konstig varm känsla på mina kinder och huvudet yrade. Smsa till tjejen jag hade åkt med att jag var hemma och så, i ren uttråkning. Sen smsar killen som hade grillkvällen för att tack för att jag kom och så. Svarade på hans sms. Sen ringde han mig halv två, vi börjar snacka och kan typ inte sluta. Vårt samtal pågår i 4h 34min!!! LIte sjukt. Solen hade gått upp utanför och fåglarna hade börjat kvittre för längesedan. Kändes inte lönt att sova när hans batteri tog slut, men jag lyckades pressa i fem timmar.
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har bara lust att vara ute och gå. Ska nog göra det också. Sen ikväll har jag inga planer heller. Fet lust att bara kolla på film. Helst i et kallt rum så man vira en filt runt om sig.

16 juli

Tjenixen,
I'm home again! Fetyt najs att får sitta i sin egna soffa, med sin egna tv, få bestämma själv vad man ska kolla på och kunna byta kanal precis när man vill. För att sen kunna göra sig iordning i sitt egna badrum och sen gå och lägga sig i sitt egna rum och få sova ut i sin egna säng. Aaaaah, home sweet home.
Steg upp lite över tio, gav mig ut på en motionsrunda. Varmt som fan! Kom hem och tog en skön lång dusch, Visst vi har dusch i stugan, men känslan när man har duschat av sig verkligen all skit och rakat benen, Nothing compares! Tvättade kläder, städade, kollarde två avsnitt av Midsomer Murders. Och nu sitter jag här Med techno musik och funderar över kvällen. Ska kolla läget på en strandfest i Lomma, sen är man bjuden till en grillfest (denna fredagen också). Ska nog hinna med bådeoch, men om det är asfett i Lomma är detmöjligt att vi stannar där hela kvällen.
Nåja, nu har jag babblat på bra. Hare fint :)

15 juli

Hade en till dröm om en kille som jag träffade vid Lundakarnavalen. Det var ganska asskoj. Vi var någonstans med några vänner som jag var mycket med innan, sen skulle vi ta ett tåg in till stan trots att det tar 20 min att gå. På tåget kom massor av poliser och typ tog en kille som hade gjort något. Då skrek polisernna vem som hade stulit knarket, sen bara tog de en mulatt och drog honom mot en utgång. Men han var helt kaxig och ville gå åt andra hållet.
Jag var i chock!
Idag blir det hemresa från stugan. Lite trist väder, både bra och lite tråkigt. Skönt med tanke på hur varmt det har varit, men man kan lika gärna sitta hemma i Lund då. Så vi åker nog ikväll. Måste in i en buske hemma också.
Har fullt upp vettu ;) vi ses

14 juli

Hej svejs!
Idag är det vackra vädret tillbaka och jag måste verkligen satsa på att bada i sjön idag. skjutit upp på det i snart en vecka nu... Det lustiga är att sjön bara ligger 200m från mitt hus men ändå tycker jag att det är för långt att gå. Borde kanske göra som en kompis sa: Ringa en kille som kör hit från Lund och skjutsar mig till starnden och bär mig de sista 10 metrarna.
Det är ingen dålig idé, hrm...
Annars är det en vecka sendan jag fyllde 17, och idag är det ju Victoria dagen. Grattis till henne! Även om hon är på sin smekmånad med Prins Daniel så kommer de fira hennes födelsedag på Öland ändå. Är inte det lite konstigt? Och för att utöka konstigheterna så är det Kronprinsen Carl- Philip som ska stå för det.
Finns det ingen gräns för vad han tar över när Victoria inte kan medverka. Han kan ju inte ta över Victoriadagen. Han kan ju inte ta hennes födelsedag bara för att hon är på semester. Eller?

13 juli

Hejsan, rapport från paradiset;
haha, nä men här är fett najs. Så tyst och skönt, inga tjejer att tjafsa med, inga klängiga killar (nästan). Tisdag idag ja. Jag tror att jag stannar här i två dagar till, sen får det vara nog! Torsdag blir nog den sista dagen här för mig. Man an ju bli smått vansinnig annars.
Jag har ju inga böcker att läsa och korsord är inte skitkul i flera timmar.
Jag badade igår! Tillslut, hehe. Eller jag ljuger faktiskt nu. Jag badade inte alls. Jag gick och gick och gick, säkert 300m ut men vattnet nådde fortfarande bara upp på låret. Så jag gav upp. Smått kallt i luften och i vattnet. Men jag måste verkligen bada innan jag åker hem.

Lätta spår i sanden

Jag skrev våra namn i sanden, kort efter jag var färdig med hjärtat som omringade dem, kom en våg och skölde bort allt. Hela, det enda vi någonsin varit försvann ner i havets evightet. Eller var det havets sätt att sudda bort existensen? Naturen sätt att beskriva att det inte borde vara vi. Jag stog och ville förbanna havet. Men vad skulle det tjäna till? Hur desperat jag än vill att det ska vara vi, kan jag inte styra över människans fria vilja. Det säger Gud.

Så varför är jag fortfarande kvar här på denna förbannade stranden? Gör ett försök till men att skriva våra namn, denna gång hejdar jag mig och skriver bara initalerna. Byggde en vallgrav runt hjärtat och en skyddande mur. Jag ville ju inte att det skulle rasa lika snabbt igen. Ville hinna ta åtmindstånde en bild så jag kunde visa dig. Den dagen det blev vi.

12 juli

Hejsan, jag har egentligen lite bråttom, men jag slänger in här ändå.
Ute i skogen och sprang med pappi i morse, blev bara 4,1km innan han fick ont i benet. Annars var det ganska klibbigt, inte så najs men ändå mys. Regnade och åskade igår som inget kunnat missa. fick veta att min mammi egentligen är rädd för åska. Lustigt att jag inte har märkt det innan. Hon har trots allt varit min mammi i 17 år...
Spanien vann, som jag tippade i maj. Fan jag hoppades verkligen att de skulle åka ut i gruppspelat. Men nä.
Nu ska jag köra men mammi till Hörby för att köpa lite hundmat till hundarna. Den tog slut. Och ingen tänkte på att ta med mer när vi körde upp, haha. Usch vilken djurplågare jag är. Fast de gillar mig ändå, de vet ju inte bätte. När jag precis nekade den lille att sitta i mitt knä dråg han sin fäll och ade sig brevid mig istället. Naaw

11 juli

Hejsan,  det är vaarmt! Jag sov med mitt fönster vidöppet, det var asa skönt hela natten, men framåt förmiddagen när värmen börjar stiga gick det inte att ligga kvar. Dessutom pallade jag nte gå på toa innan jag somnade, så jag höll på att kissa på mig. Och jag insåg att om jag skulle stanna i sängen skulle det bara bli varmare, så jag steg upp.
Mina salamimackor nästan rann ur mina händer när jag satt i trädgården och min juice blev varm och besk. Underbara sommar... Ska försöka att pressa lite i solen, men oddsen ser inte bra ut att jag kan stanna där länge. Boken är nästan slut, hörlurarna till iPoden är trasiga och jag håller på att dö av pollenallergi. Nä fy fan, jag måste sluta klaga.
Ska ut och njuta lite nu i solen.
Tjingeling

Underbart

Vi har internet i stugan! Yeay :D
Det gick fin-fint att köra hit. Eller mammi fick panik ett par gånger men jag var coollugn hela tiden. 35 grader i Lund, 33 grader här... inte så stor skillnad men lite i alla fall. Dessutom har vi en tomt som är helt omgiven av feta björkar och en svaj skön sjö bara 200m. Fett med najs!
Det enda som man kan göra här är typ att läsa. Så om du inte har en skitbra bok så är du screwed här ute. I'm just saying... Jag har Twilight och The Short Seond Life of Bree Tanner. Dessutom har jag både min och pappis iPod, så jga är hemma med halmen.
Imorgonbitti ska jag ut och springa i skogen med pappi, klockan ÅTTA på morgonen!!! Men det går inte att springa senare på dagen, blir för varmt, och ingen av oss har lust att springa på kvällen. Nu ska jag sätta mig och kolla på tv och äta lite chips.
Peace Out! <3

10 juli

Tjena!
Ännu en varm dag och ännu en lördag efter lite festande. Det var ytterst trevligt och jag träffade massor utav nytt,soft folk. Det sköna var också att det var helt ljummet i luften när jag skulle gå hem. Jävligt chill! Vaknade lite innan tio och började läsa. Haha, asså jag trodde att jag typ läste i tjugo minuter, tydligen var det i två timmar...
Nu ska jag försöka packa och göra mig iordning. Står ine ut med värmen här i stan. Kör upp till skuggan och Ringsjön så snart som möjligt. Vet inte om vi kommer ha internet, if that's not the case, too bad. Haha, nä men då får vi se när jag kommer tillbaka.

9 juli

hej!
Började dagen tjugo över tio med att ta mig en powerwalk runt golfbanan. Sjukt varmt och svetten rann, kom hem och efter jag hade strechat lite för att svettas klart såg jag att jag hade fått färg på den lilla tiden jag var ute. Så jag hoppade i bikinin och gick ut och solade. Eftersom jag hade Twilight med mig så låg jag där i 1,5 timme utan att jag märkte det. Såg att jag började få lite soleksem, så jag gick hem igen.
Nu ligger jag här i sängen och bara slappar. Ska bort ikväll så jag får börja fixa lite inför det. Annars var det nog inte mer.
Ciao

8 juli

hellooo
Min fösta dag som 17år börjar med att två snubar står utanför mitt fönster(jag bor på andra våningen). De bankar på mina fönster och hunden goes bananas. Mycket trevligt att vakna 9 på morgonen... Sen kom jag på att jag skulle på möte med chefen klockan 11, så det var kanske bra att jag steg upp. Men å andra sidan så bor han 5min bort, så jag kunde lätt sovit 1,5 timme till. Nåja.
Mötet gick bra, jag gick dit med farhågan att jag skulle bli av med jobbet. Istället blir jag befodrad med massor utav spännande utmaningar till hösten. Excited!

Skisser för sommaren

Efter en del shopping, och en överrasknings picknick med väldens finaste och bästa vänner, är det dags för mig att gå på födelsedagsmiddag med familjen på Italia. Ska bli mycket trevligt, sen efter middagen kanske jag möter upp med dem igen, eller så blir det familjemys framför fotbollen. Tack för alla fina gratulationer, ni alla ska känna er kramade av mig! Ciao

Birthday Girl


Den titlen har jag väntat typ ett halvår på att få använda. Nu äntligen får jag det, sweet! Tror att jag ska en sväng till stan idag igen, lite grejer som jag glömde köpa igår.
Ålderskrisen är över. Paniken jag hade i våras om att jag inte ville bli äldre än sexton är förbi. Nog lite tackvare att jag kom på att det är ett år tills jag blir arton, och då får jag ta mitt körkort, och då är jag vuxen!
EUW, fick en bautapuss av hunden som precis ätit. Najs...

7 juli

godmorgon!
Min födelsedag började redan 00.00 när de första smsen trillade in, och så har det fortsatt. Jag blir så glad! Och nu har även min kompis kommit hem från Spanien, de hade henne där i hela två vekor. Men nu är hon tillbaka i lagom tid för att fira mig. Awesome.
Det ska knarkas kent idag. Fick deras nya skiva "En Plats I Solen" och deras singstar spel. Let the games begin!
Fast just nu sitter jag i sängen igen efter ha ätit frukost. Ska kasta mig i duschen och svänga iväg till nova för at byta en bok till engelska, gillar det mycket bättre. Att läsa på orginalspråket alltså.

Happy Together

Så har man varit i stan och shoppat, igen... Min fina vän och fru sen fyra år tillbaka, som också fyller år imorgon, precis som jag skicka ett litet sms när jag var färdig med saften. Som är dödligt god FYI!
Köpte lite krimskrams. Men en del ska användas på en fin liten grillfest, som jag kommer ta som mitt firande för jag tvekar på att det blir något stort imorgon.
Nu ska jag återgå till min fina danslista på spotify och boken som pappi gav mig.
Tjingeling

6 juli

Goder Morgon!
Jag är trött! Man känner sig lite gammal när man inte kan vara ute sent utan att vara helt död dagen efter. Men jag antar att det handlar om att man inte är van. Jag har ju suttit i stugan i nån vecka, där går man och lägger sig när filmen är slut.
Men igår var jag och kollade Eclipse. En väns vän hade fyra fri biljetter, så jag blev uppringd bara någon timme innan. Lite i panik, de hade fyra biljetter, men bara tre tjejer, självklart att man offrar sig lite då. haha.
Hur som helst, jag tyckte filmen var mycketbra. Det kitlade i hjärtat väldigt många gånger, man blev liksom helt nervös. Precis som New Moon, fick den med typ allt från boken. Dock lite komprimerat, men ändå det mesta. Sedan är jag inte säker på om det är Eclipse eller Breaking Dawn som är min favorit av Twilight böckerna, så jag väntar och ser de sista filmerna inna jag bestämmer mig. Jag tycker inte att filmerna är boken på film. De är mer en sammanfattning. In my opinion!

5 juli

Hejsan, internet tog slut där uppe. Men nu är jag hemma igen! Fick köra själv från stugan, en biltur som ska ta ca. 40 min tog mig 1och en halvtimme. Men vi körde ju bakvägar och sånt, och inte på motorvägen, därav tiden. Uppe i 4:ans växel och körde i lite över  70 km/h. Fett najs.
Försöker styra upp mina födelsedagsplaner. Det går inget bra alltså. Jag vet bara att jag ska vara lite med min kompis som också fyller år. Mer har jag inte. På kvällen ska jag nog äta middag med famlijen på någon resturang sen blir det väl att man umgås med några vänner. Vet bara inte vilka.
Eftersom jag inte skrev igår: Grattis Caroline och USA

2 juli

Garttis Farfar!
Ännu en dag i en solig sommarstuga. Ännu en dag där det inte spelar roll vilken veckodag det är, man bara lever på och äter när mn blir hungrig. Och när klockan lir sju sätter jag och mammi oss ner och kollar på vem vet mest och halv åtta: rapport. Igår var vi och storhandlade, köpte på oss massor av mat och snacks. Så på den fronten behövs det inget mera. Pappi kommer i eftermiddag, hans sista dag innan semestern nu, så vi ska leva här uppe som glada, svanska semesterfirande. Jag ska ju dock åka hem på antingen söndag eller måndag, då jag ska gå på bio och fira min födelsedag. Men jag tror inte att jag stannar i Lund särskillt länge!
Och visst är det typiskt att jag har suttit hemma i två veckor och inte haft så mycket att göra, så när man väl åker hit. Ja då kommer det hur mycket sms som helst med vänner som vill hitta på saker. Ytterst lustigt.

Hysteria

Måste bara skriva om en dröm jag hade inatt. Det var avslutning i skolan, vet inte om det var sommar eller jul. Många av mina vänner var i en killes hus för att fira. Eller vänner och vänner, människor som jag känner. I alla fall. Det var lite av mitt hus, för det var mitt poolhus och min matsal.
Där var en kille som jag inte har kännt så länge men träffat en del gånger och chattat med en del. Han är lite äldre än mig och alla de som var på festen, så jag undrade lite var han egentligen gjorde där. Vi började dansa med varandra, liksom pardans. Super weird. Sen typ nästan kysstes vi!
Helt konstigt, för vi är bara vänner. Men ni vet när man vaknar så känner man sig helt osäker på om man kanske har lite känslor på riktigt...

1 juli

God morgon,
Sitter i stugan och det är lite sådär med vädret. Inte så varmt och ganska molnigt. Jag och mammi ska göra flädersaft idag. Jummy! Har ganska stor lust att övningsköra, men vi har bara mammis bil som är en tjänstebil. Alltså för jag inte köra med den. Pappi har ju sin bil i Lund att köra till jobbet med och så. Får hoppas att han har vägarna förbi här snart då.
Kollade på Revolutionary Road igår. Jag kan verkligen inte fatta att den blev så stor eller att den blev Oscarsbelönad. Den var sjukt långtråkig och hade fruktansvärt meningslös handling. Den var som en blandning mellan Mr & Mrs Smith och Forrest Gump.

RSS 2.0