20 December

Sista dagen i skolan idag!


Hade mitt slutprov i fysik A idag. Hur det gick är lite svårt att svara på, jag gjorde ju såklart mitt bästa men fysik kan man lungt säga inte är mitt favoritämne... Gick och lade mig 2.30 inatt och mamma stressade mig som fan på morgonen för hon var rädd att jag skulle komma försent. Hehe, som om jag någonsin kommer försent *host*
Gick till rektorn och det ser lovande ut för mig att läsa Körsång B till nästa höst. Yeay! In till stan efter tre timmar med fysik, skulle precis gå och klippa mig men tänkte att det var bäst att kolla så mina pengar kommit in på mitt konto som det alltid gör den 20:e. Men såklart hade jag inte fått dem... Så gick det med mina planer att avsluta julklappsshoppingen för iår, får ta det imorgon men jag är helt uppbokad varenda timme av dygnet imorgon.
Ska sova en stund, inte frisk än... Nu har jag fått sånna förkylningsblåsor i och runt munnen, gör ont som fan :(

19 December

Tredje Advent.


Nu är jag inne och skriver här igen, kan inte lova tt det håller i sig men man kan väl alltid hoppas. Anledningen till att jag skriver är mest av uttråkning. Jag borde plugga fysik eftersom jag har slurptov i det imorgon och det har väl minst sagt inte gått jättebra för mig i fysik, he he...
Dessutom håller jag mig på mitt rum då pappa inte har det bästa humöret idag, så det blir skifte mellan internet och plugg. Kanske ska ta och städa lite också.
Ja, update med min sjuklighet kanske. Jag hostar fortfarande som en galning, inte så förkyld, men jag kan fortfarande inte äta ett smack. Är inte längre lika trött och känner mig allmänt bättre.
Jag har en extrem lust att åka utomlands. Jag och mamma skulle egentligen åkt efter nyår, men pappa tyckte inte att vi skulle göra det trots att mamma fyller 55. Så jag är fast i iskalla Sverige när många andra får åka bort och bli bruna och fina. Örättvist!

18 December

Hej,
nästan patetiskt längesedan jag bloggade. Vet inte om jag vill börja igen eller inte, men nu sitter jag här och av en händelse gled jag in på min kära blogg och bestämde mig för att skirva några rader. Det skulle vara en extrem lögn att skriva att inte mycket har hänt sen jag skrev senast. Då var det början av oktober, nu är det nästan jul.
Men var fan ska jag börja?! Jag är inte blondin längre, jag avslutade ett halvlångt förhållande, jag mig ut på några fjortisfester som jag inte varit på sen i våras, jobbat på i skolan som aldrig förut, skadat mig några gånger till, den värsta skada jag drog på mig som satte mig på starka smärtstillande ännu en gång var mitt ben som blev ihoptryckt då en kille tacklade mig på fortbollen och stampade på mig, vad mer, vad mer? Jo, jag hänger med helt nya människor i skolan och dessa trevliga personer är jag även en del med på fritiden, så det är ganska skoj. Haha, det är faktiskt ytterst trevligt.
Ska kolla datorn och se om jag har någon någerlunda ny bild.
Jag hittade faktiskt en, den togs precis efter jag färgat tillbaka till brunt igen
Håller på att tillfriskna från en förfärlig hosta och halsont så in i helvete, har inte ätit ordentligt på en vecka nu. Sovit har jag gjort så fort jag fått chans, så det ska nog ha hjälpt en del, men det där med att inte äta har väl inte varit det roligaste, men jag kan iallafall spänna in mitt skärp ett till hål nu ;D.

RSS 2.0