22 Februari

Ojojoj, vilka vuxenpoäng jag har tagit idag!

Skrivit in mig på körskola och bokat första kör och teorilektionen. Toppen toppen. Sen har jag vart och lämnat CV lite här och där, känner mig ganska hoppfull om att lyckas kamma till mig nåt. Sen gick jag tillslut på min första Baletträning. Det var de andras tredje gång, så jag och min polare kände oss minst sagt lite efter. När träningen va slut gick vi och satte oss på ett café och började planera vår 18års fest. Vi fyller år på samma dag och har många gemensamma vänner. Det kommer bli så fett!

21 Februari

Det är slut mellan mig och K nu. Var beredd på det, känner mig lugn och sansad, kan tänka klart. Men jag är ju fortfarande förkrossad, besviken och riktigt ledsen. Vi är ju såklart fortfarande lika bra vänner, liksom 4år har ju byggt upp något som inte går att avsluta. Åh det är tungt men ändå lättande. Vi känner bara inte samma sak för varandra.


Jag har inte gjort så mycket idag, men imorgon ska jag gå och skriva in mig på körskolan. Kanske hinner ta nån lektion nu i veckan. Sen ska jag nog gå och lämna in CV på alla de ställen jag tänkt på ett tag. Imorgon ska nog bli en produktiv dag, men vem vet vad som händer.

20 Februari

Varit hur pigg som helst under dagen, gick upp tidigt och allt, men nu efter middan så är jag helt slut. Var ute och körde idag, vi skulle åka och fixa en soffa till pappas bibliotek så jag körde till ett köpcentrum en bit härifrån. Det var första gången han åkte med och jag tror han var ganska imponerad.


Hem och laga middag. Så jävla gott, men jag är helt sjukt mätt. Börjar nog bli frisk, fast är fortfarande redigt seg. Låg iofs uppe till 3.30 och kollade på Rosemary's Baby inatt. Precis läst klart boken och tänkte att det var lika bra att se filmen också. Så farligt läskig kan jag ju inte säga att den var. Det som skrämmer mig mest i skräckfilmer är när grejer hoppar fram, och eftersom jag läst boken så vet jag ju vad som händer hela tiden.


19 Februari

Oh, snart är vi inne i en månad med kort namn. I like it!
Börjar verkligen bli trött på att vara trött och hängig nu. Nu är det jobbigt att andas också, luftstrupen är helt trång och bröstet känns tungt. Lite illamående har jag också kännt av idag. Fy fasen för att vara sjuk!
Har iallafall köpt nästan ett kilo godis till ikväll, så att stanna hemma och kolla på Melodifestivalen kommer inte bli en total pina^^

18 Februari

Gick till skolan på morgonen, men åkte hem ganska snabbt igen. Jag har iallafall hämtat min dator som blivit systemåterställd, jag är så glad över att fått tillbaka den, men allting är ju borta så jag måste sitta och installera spotify och webläsare.


Fredag, ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Har ju varit sjuk hela veckan, så jag orkar nog inte gå ut, men jag har inget godis så att stanna hemma skulle suga ganska hårt.


Vet inte hur man ska tyda min psykiska hälsa, sitter och spelar Oasis hela tiden, jag har fan aldrig lyssnat på dem. Men när jag sitter och halvskriker "Stop Crying Your Heart Ouuuuuuuuuuuuuut" känns det faktiskt helt rätt. Men jaja, jag håller väl på att bli en dramatiskt indierockare.

Dry Your Eyes

Det känns bättre, kroppslig och själsligt. Efter att jag snackat igenom massa skit med mina vänner/kollegor igårkväll efter mötet så känns det helt okej. Egentligen så sas det inte något revolutionerande, inget som jag redan vänt fram och tillbaka, ut och in. Kanske är det bara det att jag behövde lite tid att smälta chocken över kaoset med K. Det är så odramatiskt, det är liksom ingen storm i mig. Man kan nog mer jämföra det med strömt vatten. Man kan inte se det, men under ytan är det livsfarligt.
Det är så jobbigt att hålla masken uppe. Jag brukar inte bli så påverkad utåt sett när något är jobbigt. Iofs så har jag inte varit så nära någon i fyra år med någon annan. Så nu är det svårt att vara som vanligt. Kämpar dock för att inte bryta ihop inför andra. Det skulle bara vara jobbigt för dem, och för mig. Tur att jag har mina rum att hålla mig i, fast i skolan är det ju inte lika lätt att obemärkt dra sig undan. Det är ju en av anledningarna till att jag stannar hemma några extra dagar.

17 Februari

Fortfarande sjuk :( Hade egentligen kunnat gå till skolan idag, men bestämde mig för att en dag till skunde inte skada! Sov länge igen, såå sköönt. Känne mig dock lite lat eftersom jag bara varit i skolan en dag denna vekan, förrutom provet då, sen går jag nog imorgon, sen är det lov liksom ^^ Jag måste till skolan imorgon förresten, ska ha med mig lite böcker hem över lovet. Känns bättre att de är här än i skåpet, även om jag antagligen inte kommer plugga ett skit. Tanken som räknas ju ;)



Mötet igår var helt okej. Lite nya saker, men det mesta är och kommer vara som vanligt. Känns dock lite lustigt att tänka på Juni/Juli redan nu i svinkalla Februari. Men det inger ett hopp om framtiden. Tiden kommer ändå gå så himla fort, vips så är det sommarlov liksom.



Ikväll blire middag med familjen på nåt fint ställe. Pappi fick nöja sig med middag hemma igår, fast han fick kålpudding, det är bättre än vilken resturang som helst! Fick dock lite klädpanik en stund sen, men en snabb koll i graderoben lugnade mig då jag har en del kläder som jag aldrig ens använt.


Vi hörs sen.

16 Februari

Stannar hemma från skolan idag. Känner mig både dättre och sämre, men jag har kommit fram till att gå i skolan skulle vara så olidligt så en vilodag gör mig helt rätt. Sov till 12, åt långsamt frukost, tog ett superbad, och nu sitter jag här innan jag äter en till frukost.
Pappi fyller år idag, men istället för att gå ut på returang med resten av min familj måste jag gå på ett möte om mitt sommarjobb... Eller eventuella sommarjobb eftersom min föredetta chef sagt att han inte kan lova mig någonting. Vet inte varför han bjudit in massa nya om han inte kan vara säker på att de som jobbat där i flera år, som är mest erfarna av alla ledare han kan hitta, kan få något jobb? Han bryr sig inte så mycket om att man ska vara ledare i klubben eller ens medlem. Förra sommaren tog han en tjej helt utifrån som fick vara huvudledare, men den enda motiveringen att hon är ett år äldre än mig... Vi får se hur det går ikväll.

15 Februari

Nu har hostan också kommit... Rösten är helt sabbad, febern har även äntrat mitt system. Det lustiga är sluta sjunga, haha. Nu när rösten låter som sjukast sjunger jag mer än någonsin!
Sjukanmälde mig de första jag gjorde när jag vaknade i morse, men gick ändå till skolan för att skriva matte D prov. När vi läser det på en termin så har man inte råd att missa eller sabba några prov. Vi skriver två prov och nationella på hela kursen, så man har inget att förlora.
Det har gått flera timmar sen jag senast tänkte på K och mådde dåligt över det. Det är tungt. Det är som om jag är tom men ändå full. Tom för att jag inte kan fungera normalt, men jag är ju full av vad som känns som smutsig jord. Grusigt, skitigt, kasst.

14 Februari

Känner mig bara eländig. Ingenting är bra när man är sjuk. Jag är hungrig, men det finns inget jag vill äta, jag har tråkigt, men det finns inget jag vill göra.
Alla hjärtansdag och jag har antagligen precis förstört för mig själv genom att vara så jävla dum. Jag saknar honom som fan och det har bara gått två dagar sen jag hörde av honom. Så jävla långt borta när man vet att han finns så nära fast jag inte får se eller röra. Fy fan!

Jag måste bort. Hörs sen.

13 Februari

Sjukling!!!

Så jävla typiskt att man ska gå och bli sjuk nu. Har inte varit sjuk eller skadad på ett tag så det var väl dags.
Ganska mycket som går genom huvudet om jag ska vara ärlig. Heartbroken om man säger som så. Mina föräldrar kryddar på allt vad de har till min bristningsgräns.  Får se hur det känns att gå till skolan imorgon. En täpt näsa klarar jag, men feber eller hängighet is a no no.
Det känns riktigt bra att återförenas med många av mina vänner från tidigare, man det kommer också fram minnen från hur det var då när vi var med varandra konstant. Man kommer också på hur mycket som hänt mig och hur mycket jag förändrats. Sen tänker man på hur mycket de har gått genom, det är trots allt hur många månader sen som helst sedan vi träffades sist.
Fast som jag sa när min bror frågade mig hur livet bahandlar mig nu förtiden, det var bra några timmar i fredags. Sen var det tillbaka till ganska skit, på bara några minuter föll det ihop, snubblade, trillade, stuoade. Så jävla trött på allt, varför måste det alltig vara jag som måste fixa allt. Måste offra sig, kämpa för att få något att hända.

12 Februari

Har dissat er några dagar men tänkte att det är bäst att jag skriver lite nu.
Igår vart det party hos mig. Jag har tagit det lungt så länge nu och haft det lite kämpigt ett tag med så sjukt mycket som har hänt så jag tyckte att det var dags för mig att festa till det och ha kul. Lämpligt nog så åkte mina föräldrar till stugan igår, så jag fick helt fria händer. Några vänner kom hit och hade föris innan förisen. Vi dansade och snackade igenom allt vi missat över alla de månader som vi inte setts på. Vid elva stack vi till den faktiska förfesten, där träffade jag ytterligare mer folk som jag inte sett på en evighet. Vi stannade inte så länge eftersom vi var i en lägenhet och där måste man hålla koll så man inte stör grannar.
Vi gick ut för att gå hem till mig igen, vet inte varför vi stod på gatan så länge, vad väntade vi på? Då går iallafall ett gäng killar förbi, i det gänget fanns K. Jag stod och snackade med min polare och såg att han gick där, men precis när han skulle gå förbi så vände han undan och gick typ bakom sin kompis. Jag ba "wtf?!" Men jag sa inget, skulle jag ropat på honom och frågat vad som var problemet?


Vi började alla gå hem mot mig, men någonstans på vägen kom jag bort från dem. Det var iofs inte helt fel eftersom jag var sjukt förvirrad, varför hade han gjort så mot mig? Vi smsade en del, K och jag, men jag fick inga klara svar. Han sa bara att han varit dum och att han inte kunde vara säker på att det var jag och att han inte ville störa mig och att han var ledsen över vad han gjort.
Väl hemma hos mig så var ju inte jag superpepp på galen efterfest som de andra var. Jag ville träffa K så jag kunde få förklarat för mig, så jag kunde förstå, men samtidigt ville jag bara gå och lägga mig under mitt täcke och bara glömma allt. Men jag hade ju folk i mitt hus, så det kunde jag inte göra.
Skickade ett sista sms till honom att jag visste vad han gjort även om han försökte skylla bort det och att jag ville snacka om det, skita i det totalt. Ville också att han ska veta att jag kommer finnas här när han kommit på vad han vill.
Asså i fyra år har vi snackat, vänner ja, men jag har nått en gräns nu. Antingen gör vi det klart att vi är vänner och kan leva och vara med varandra som vänner. Men vi pendlar ju hela tiden i en gråzon och träffas aldrig på grund av, vad jag har fattat det som, att vi inte vet vad det ska leda till och vill inte riskera att sabba om vi bara vill vara vänner. Saken är att vi aldrig pratat om vår relation. Det är jävligt svårt att föklara också eftersom man måste typ ta alla fyra åren för att man ska fatta vad vi egentligen har.
Rent ut sagt så har vi ingenting alls, så vad har jag att förlora?



Whip it

Blev så trött i skolan, av att inte göra någonting alls, så jag sov i 2,5h när jag kom hem. Blev väckt 6 då det var dags för mat. Jag blev ju ganska chockad över vad klockan var eftersom jag tänkt mig sova i 20-30min max och sen sätta igång med lite plugg. Inte det nä...


Skulle egentligen göra en läxa i historia, men har inga böcker hemma så jag slipper! Passar mig perfekt eftersom Glee börjar nu.

9 Februari

Dagen känns ganska lugn, eller hela min tillvaro egentligen. Några prov, läxor och måsten. Men jag känner mig absolut inte stressad eller pressad att jag har svinmycket att göra.


Man börjar vänja sig vid att man har mycket att göra men att mna inte behöver få  panik över att ha många bollar i luften.

Light & Day

Fick jättegoda nyheter idag. Trixi får komma hem från djursjukhuset idag. Senare ikväll ska de åka och hämta henne, hon kommer vara lite seg och groggig eftersom de haft henne på lugnande då hon verkligen inte ville ha kanylen för dropp i sitt ben. Helt rätt Trixi, stå på dig! Haha.
Nu sitter jag med matte D i min säng. Jag tycker inte om det, skönt att jag endast har denna mattekursen kvar innan jag slipper det förhoppningsvis föralltid! Just det, jag måste gå in och välja kurser till trean. Valen ska vara gjorda till på torsdag. Vet bara 100p, Engelska C, 100p kvar.

8 Februari

Sitter i skolan och jobbar med ännu ett biologiarbete. Denna gång ska jag och två andra tjejer ha en lektion om infertilitet.
Morgonen blev lite kaos. Skippade min första lektion eftesom den inte var obligatirisk, tog i lite med hur länge jag kunde sova. Men jag gick upp tillslut och skulle kommit i tid om det inte varit för en fin punktering på framhjulet av min cykel. Det var bara att rulla hem igen och sätta sig på den hemska bussen. Oavsett om jag tagit bussen eller gått skulle jag bli sen, så det spelade ingen roll längre.

Can't smile without you

You are the nuts in my peanut butter

Yeaop, still in love in that stupid cheesy kind of way. When I talk to him, my world is full of butterflies and pink clouds. When I talk about him, I smile like a kid in a candy store. And when I'm not doing any of that, I think about him. You could say that my whole life turns around him, but in a non-stalker way haha. I'm weird, but he is weirder so it's cool.

Strawberry Hill

JAG SKA TILL GÖTEBORG OCH SE COLDPLAY 28 JUNI!
De spelar på en endags festival som tidigare hållts i Stockholm, men nu flyttats till Göteborg och Azaleadalen. Kommer bli så jävla grymt!

7 Februari

Känns både som om dagen varit väldigt lång, men fortfarande kort. Jag har hunnit med mycket men det har gått relativt smärtfritt förbi.
Försov mig en aning i morse för att sängen var så skön, haha. Iväg till skolan där jag höll mitt tal i svenskan om att människan utvecklats till en asätare. Gick helt okej, men jag är såklart aldrig helt nöjd. Träffade en vän som jag umgicks väldigt flitigt med ett tag sedan påvägen hem, hon var ute med sin hund och vi följdes åt till mitt hus. Det var trevligt att prata en stund, även om det var en väldigt liten stund. Jag hade lite bråttom in.
Min andra hund Trixi är nu inlagd på djuksjukhus efter chokladätandet igår. Hon är satt på dropp och ständig observation. Hoppas verkligen allt går fint med henne nu, det ena kan ju inte väga ut det andra. Så får det inte fungera.

Animal

Jävla djur!
Märkte när jag satte mig för att plugga att det låg inmosad choklad i min soffa, sen gick rambo runt på golvet och slickade. Jag tiddade upp mot ryggstödet där jag hade lagt ett paket mörk blockchoklad igår, det var borta. Letade och letade innan jag hittade själva plasten, tomt på choklad där ja. Bara till att ringa djursjukhuset där de sa att vi skulle åka in direkt. Därav det konstiga slutet på förra inlägget, haha.

Han fick mat av veterinären, sen gav hon honom en spruta med kräkmedel. När han satte igång och började spy på tidningarna som de förberett med insåg jag att det inte var Rambo som ätit all choklad, det är Trixi.

Lite synd om Rambo som nu höll på att spy upp allt han hade i kroppen för att sen kollapsa på golvet av urmattning och drogning av kräkmedelet som framställs ur morfin. Vi fick ta med oss honom hem igen. Men Trixi har inte visat sig påverkad överhuvudtaget, dumma hund. Jag lade märke till att hon drack ovanligt mycket vatten, men antog att hon bara vart törstig. Igår var hon framme och åt dessertost och kex från soffbordet, hon har aldrig gjort sådant innan. Sjukt om hon ska börja med sånt skit nu när hon är 8,5år gammal.


6 Februari

Tjenixen,
tog en sovmorgon idag. Gått upp tidigt vartenda dag denna veckan så att få sova till 13 kändes väl förtjänat. Hjälpte mamma att sy lite gardiner och hällde i mig en välbehöv kopp kaffe. Sen åkte vi ut och körde bil ett tag. Nu börjar jag känna mig riktigt trygg med bilen så jag vill köra stadskörning, men mamma tycker att det är bättre att lära sig det på körskolan. Vilket betyder att hon vill att jag ska börja ta lektioner. Det känns lite onödigt eftrsom jag fyller 18 i juli och att köra på tjatig körskola i ett halvår han döda vilken lust som helst. Men som mamma sa så för jag inte köra stadstrafik förrens jag lärt mig på riktigt.
Nu ska jag akut till djursjukhuset

5 Februari

Jag kan inte hitta en lösning till mitt problem. Sitter bara och gråter, tårarna rinner som Niagarafallen. Va fan ska jag göra?! Gå emot sina principer eller göra undantag eller göra nya regler eller hitta kryphål i ens regler. Shitballz. Jag har fan satt mig i skiten totalt.


Andra öppet hus på Polhem idag. Ack vad mycket kaffe det blev. Men jag tror att vi har skaffat oss lite nya elever till hösten, kanske man känner igen några hehe.
Har en del arbeten att göra nu som ska in denna helgen och jag är galet långt ifrån klar. Bara att sätta igång!

4 Februari

Äntligen hemma! Varit i skolan från 9.40 till 19. Phew! Först vanlig skola, sen öppet hus för alla nior som ska välja gymnasium till hösten. Det var både kul och jobbigt. Mest kul, jag gillar att engagera mig i skolan och sånt, så jag hoppas jag får vara med nästa år också. Imorgon är det dags igen, 11-14.30. Efter det ska jag köra till min stuga för att chilla lite med mina föräldrar och kolla på Melodifestivalen. en del plugg ska jag nog hinna med också. Ligger lite efter i matten och jag har ett arbete i biologi breddning som ska in på söndag.
Har ett problem att ta tag i imorgon. Ska uppdatera er så småningom, oroa er inte (:

3 Februari

Det har varit en fruktansvärd dag. jag har haft ont i huvudet, livmodern, äggstockarna, hjärtat och själen. Illamående och trötthet. Fy fan, har mått kasst i flera dagar. Känner mig inte sjuk, mår bara dåligt.
Jag ärorolig för vad det kan vara, konsekvenserna skulle vara totalt livsavgörande. Inte förstöra mitt liv, men defenitivt leda mig i en annan riktning och få mig att helt omprioritera och göra upp nya planer för min framtid. Om det är vad jag befarar så tänker jag inte göra något åt det. Men det är lustigt hur ens liv kan förändras så sjukt dramatiskt när man bara är 17år...

Still thinking about you

Nu har det verkligen urartat i Egypten. Har inte satt mig in i det så mycket de senaste dagarna, men nu känner jag mig verkligen oroad. Min förra kille som det tog slut med i höstas har flyttat tillbaka till Egypten till hans familj, släkt och vänner. Nu när det är dessa upploppen och demonstrationerna kan man ju inte undgå att tänka lite på det och hoppas att han håller sig säker.
Jag har inte haft kontakt med honom sen det tog slut i slutet av oktober, men jag är åndå oroad. Jag vill ju inte att något ont ska hända honom.
Folket har ju samlats i demonstrationer mot deras president Mubarak, som styr landet som en diktator. Idag har dock stödjare för Mubarak ridit in med hästar och kameler på torget där demonstranterna är samlade och människor har blivit nertrampade och hjlälslagna. Det har kastats sten, tårgas och molotov cocktails. Militären står bara brevid och tittar på, de sa ju till demonstranterna igår att de skulle gå därifrån, det var antagligen för att de visste att denna attacken skulle ske.

3 Februari

Vaknade på lite fel sätt idag. Tio i åtta vaknar jag och första tanken är. "Fan!". Ut och borstar tänderna i badrummet, klär på mig, kastar ner två päron i väskan och cyklar iväg till skolan. Jag kom inte försent! Kom till och med lite tidigare och fick stå och vänta en stund faktiskt.
Men att börja dagen utan frukost satte sin prägel. Jag har känt mig trött och hängig, framåt eftermiddagen fick jag huvudvärk. Nu sitter jag hemma och måste plugga, men har fortfarande inte ätit eftersom jag är inte sugen på något av det vi har hemma. Det är bara att bita ihop.

1 Februari

Jag, datorn och internet tog en paus. Men nu är vi back on track igen och redo för att blogga och plugga satan igen. Datorn min var inne för virusrensning på skolan och det tog fyra er dagar än vad det ränkats med. Jag hade sjukt mycket virus, och såklart var det de envisa sorternas virus jag dragit på mig under en ganska lång tid. Men nu ska den nog vara fri från virus ett tag till iallafall.
Jag ligger vad man kan säga, skit mycket bakom i mina skolarbeten nu och jag har inte kunnat skriva mitt CV, så det kommer dröja ett tag till innan jag har jobb.
Dags för mig att plugga.
Toodels

RSS 2.0