red rock

Jag har en grej att ta upp faktiskt. En liten detalj om mig som kan vara bra att veta när man lär känna mig. Mina vänner vet såklart redan detta, emn det kan vara fint för andra att veta om detta också. So here we go:
Jag är en chill person, blir inte lätt arg jag ljuger inte, brusar inte upp mig eller flippar ur. Jag är lugn och sansad i alla situationer och ofta är det jag som lugnar ner diverse personer. Jag skulle kalla mig en stöttepelare till många människor i min omgivning. Lärare som vänner. Men det finns en sak som gör mig fruktansvärt arg och förbannad. Och det är när människor är dumma mot mig, bitchiga eller sur mot mig helt utan anledning. Människor som helt obefogat är otrevliga mot mig. Asså det får mig helt ur balans. Vad har jag gjort dem liksom? Vad ha de för anledning att vara bete sig som ett svin mot mig?
Så nu har jag fått det ur mig *phu* Kan inte alla bara ta detta tipset av mig så får vi en mycket finare värld och ingen arg Moe; Ta in situationen när du kommer in i ett rum. Gå inte och möt nya människor med ett surt humör. Var öppna och lite objektiva, ingen förkänar att få din skit.

31 maj

God morgon!
slänger in ett litet morgon inlägg medans jag borstar mina tänder. Och vem hade kunnat anan att jag har blivit såhär högerhändt. Jag kan ju fan inte göra något med min vänstra längre. Och nu dregglade jag på min säng...
Nåja, låång dag i skolan och när den är slut måste jag springa på möte om mitt sommarjobb. Det sista innan vi kör igång. Epiiiiiic!
Nu måste jag lägga lite smink och sen rusa ur för nu är det bråttom. SHITT SHITT SHITT!
PEACE<3

This is who I am

Är det meningen att livet ska ta så här många svängar på en dag? På en vecka?
En sann emotionell berg-och-dal bana varje dag för mig, man blir glad och sitter och skrattar tills man kiknar. Sen en halv timme senare kan man sitta på golvet och undra vad man har för skäl till att leva vidare. Vad fan är det för fel på mig?


Nä, usch! Jag borde skriva om glada saker istället. Om nallebjörnar, jordgubbar och chips. Haha, jag var så sugen på chips att jag erbjöd min bror 200kr för ett rör pringles. Sen 500kr för en flaska pepsi som jag fyi, inte ens tycker om! Jag är störd, punkt slut.
Sitter med Salem i högtalarna och en vän i luren. Yummie. En fin nyfunnen vän på msn också.
Ytterst trevligt! Ha det najs, ska nog sussa snart. PEACE OUT <3

This is for

"Även 10 000 människor kan ha fel"



Vilken lustig känsla. Jag satte mig ner och hade sjukt mycket insperation och skulle skriva ett inlägg. Men nu när jag har lagt upp bilden och skrivit citatet känner jag mig helt tom. Varför känner jag såhär? Kan man vara tom för mycket?



Jag ska ha picknick på mitt golv om en stund när min fina, fina vän kommer. Jag har pluggat färdigt för stunden, nu ska jag vila mina tankar. Ellet, jag ska rättare sagt sluta trycka huvudet ner i boken och börja slås av mina dumma tankar istället. Jag kom på i denna stund att när jag pluggar så behöver jag inte fundera. Vilken awesome terapi, som även ger dig bra betyg. Men egentligen så håller du bara det borta en stund. Om det ska funka måste man plugga hela tiden och tillslut kommer man inte kunna gå till skolan för man måste plugga. Vilken paradox.
Dessutom, vad ska man göra på sommaren?

30 maj

Yo, ännu en dag av biologiplugg väntar. Det är inte så farlig nu när jag kan det mer, men innan var det ju bara ett helvete att läsa när man inte fattade något. Min lärare har gett oss en Termonologi lista att fylla i och jag gjorde hela igår men glömde att spara den så nu när jag gör om den så märker jag att jag har lärt mig lite iaf^^
Mina föräldrar var ju på middag igårkväll, så jag hade två vänner över här och vi groggade lite, dansade och sprang omkring. Sen gick vi och lade oss i min säng. En av de väckte mig sedan och sa att mina föräldrar hade kommit hem och att de skulle gå nu. Jag hörde hur hon sa till mamma att jag sov och sen kom mamma in och bad mig komma ner så att de kunde prata med mig. Jag gick först ner men sen kom jag på att jag behövde en tjocktröja för vi hade gjort lite som jag var tvungen att täcka. Ja, sen frågade de vad som hade hänt under kvällen och det var ju bara att säga som det var. Jag vet inte vad som händer nu, jag skulle ju tvivla på att jag blir straffad för de har nog märkt att jag inte är på mitt bästa humör de senaste veckorna. Men jag vet inte. De har ju redan sagt att jag inte får åka till Hultsfred så vad mer kan de ta bort från mig?
Egentligen skulle jag bara måå bra av att inte få gå ut och festa för jag tror att det är det som förstör mitt liv lite. Jag kan inte hålla koll på det och jag mår bara rent ut sagt SKIT efter.

space dementia

"I cut your name in my heart and now you want me to feel your pain"

29 maj

Hejsan, som jag mnämne igår är detta en ärofylld dag av plugg! Biologi provet på måndag ska det sättas mvg på ochjag har en del att plugga in faktiskt. Skrev en hel uppsats om boken Go Ask Alice igår ju som lämnades in i tid och med rätt mängd ord och allt. Stolt!
Annars ska mina små päron på middag ikväll och jag har inget att göra. Har fte lust att gå på bio, men jag antar att alla vill festa ikväll istället för att sitta i en biosalong. Jag får gå själv då^^
Denna helgen skulle jag ju ägna åt mig själv men jag har ingen lust. Jag är en person som gillar att göra andra människor glada och nöjda. Jag är en riktig service människa och att sitta här och bara bry mig om mig själv känns inte rätt.
Ska plugga lite till sen blir det en lååång dusch och förhöppningsvis en liten körtur för mig.
Puss på er, jag hade massor av konstiga drömmar i natt som jag också måste berätta.
Peace

28 maj

Sitter på mitt golv och har precis lämnat in min engelska uppsats, som jag ochså började på idag. Inte bra av mig, men det blev nog rätt okej. Denna helg dedikerar jag åt plugg. Har två prov och en redovisning nästa vecka och i avslutningsveckan har jag ett slutterminsprov i fysik. Jag ska ha mvg på samtliga test så det är bara för mig att vara lite flitig så ska detta gå vägen.


Och ja, ni har förstått rätt: Ingen utgång eller socialt liv denna helg mer än möjligt vis lite facebook.Man kan på ett sätt se det som att jag har en Moe helg. Allt handlar ju om mig och jag ska ta hand om min skola och min själ eftersom jag även kommer ha ganska mycket tid till att tänka, reflektera och fundera över vad jag egentligen vill med allt. Sommaren, skolan, vänner och mig själv. Jag vet inte om jag har sagt det men jag har lite av en livskris kan man nog säga. Jag älskar livet men jag känner att jag inte får någon egen plats att leva. Jag har ingen frihet och även om jag fick det, vad ska jag göra med den?


Hade franska np i fyra timmar, lunch och sen lite mera franska. WOHO! Jag har inget emot franska, inte alls. Har till och med valt det till tvåan, men alla kan ju hålla med om att det kan bli lite för mycket av det goda ibland. Spec när man har två veckor kvar i skolan och regnet bara öser ner. Har fan varit värsta åskväder och haglat idag.

Jaja, nu blev det ett väldigt långt inlägg. Och jag har massor mer att berätta. Vi får ta det imorgon, då slänger jag upp lite bilder med.

Chilla biff nu

peace

riverside

Så har man inte ränkat någon matte idag... Lite synd att denna dag gick till spillo men jag har varit flitig hela veckan med min matte så jag kunde nog ta en paus. Synd för mig om det går dåligt på nationella, sånt är livet!
Istället gick jag på en ganska fet runda med djuren. Allt luktar så fucking gott nu eftersom det är vår och för att det har regnat och allt. Päronen tycker att det är onödigt att gå nere vid dammarna för det är geggigt och allt men va fan. Jag är ju inte mindre hund bara för att det regnar! De och jag blev lyckliga av att plaska i lera iaf, sen får mamma och hennes golv säga något annat.
Ska också nämna att jag skriver en del noveller och funderar på att slänga upp några här. De är ganska hemska och våldsamma och allt som oftas dör någon. Enjoy liksom :D

16 maj

Hellow!
Ja som sagt så har jag ingen blogglust längre. Letar och letar men kan ej finna den. Men jag gör ett försök och skriver om gårdagens festligheter (=
Var på ÖT för att fira en kille som ja, ganska obvious, hade fest. Mycket trevilgt och lagom mycket folk. Mycket dans och hyffsat mycket alkohol^^ Jag drog till ganska snabbt, hehe, men såklart har jag mina fina vänner som ser till att jag inte skitar ner totalt. Mycket lyckad kväll och ni som ser min facebook kan kolla lite bilder från min kväll :) Dock gick vi hem lite över tolv, ganska tidigt men det kändes ändå bra att komma hem och sova av lite rus. Trillade med min cykel nån gång så mitt ben är lite blått X)
Jag vaknade typ vid halv fem på natten och trodde att jag hade blivit galen eller något för jag typ hallucinerade/delirium X) slängde iväg ett mess och sen somnade jag om :P

sunday, bloody sunday


beautiful people

Halli hallå, Vatt lite bloggtorka en vecka nu men jag hoppas att jag hittar peppen att babbla om mitt liv till er.
Inget spec händer faktiskt. Drar mig runt i skolan om dagarna och är med mina fina vänner på helgerna, inte så mycket mer. Min mobil har dock pajjat så jag måste väl ta och köpa mig en ny... Flera tycker att jag ska chacka en i-Phone, men jag vet inte. Det blir ju bara en vanlig telefon med lite spel och en i-Pod i tills mitt nuvarande abbonemang går ut och jag kan skaffa ett som är anpassat till en android telefon. Jag har ju pengarna och så, man kanske ska ta och investera. Min kära i-Pod håller ändå på att balla ur totalt och mobilen trillar sönder framför mina ögon ^^

I don't like mondays

Har börjat förakta måndagar igen. Det är inget kul att helgen är slut och att man ska till skolan och gnata igen. Det tar ju aldrig slut, veckorna bara kommer fler och fler hela tiden. JAG BEHÖVER FÖRÄNDRING!
Fast jag har ju en liten pirrig och ny grej i mitt liv som är topphemligt. Men det bringar lite spice till livet så man har lite kittel i magen och ett smile på läpparna. Jag är sån tönt, haha.

Fools who fall in love

Tja, hemma en sväng nu, ska ut och springa en runda nu :)
Lite osäker på vad jag ska ha på mig dock. ca 13 grader ute med det blåser ganska mycket... Har shorts och t-shirt så får jag springa snabbt!
Vi ses om ett tag

3 maj

Slänger in ett litet morgon inlägg innan jag drallar till skolan. Typ världens längsta dag. Böjar vid tio och slutar inte förren kl fyra! Varannan vecka har jag franska på eftermiddan, och just denna vecka är det dags för franska. Det är inte det att jag inte gillar franska, eller kanske lite det då, men det är själva skolan som inte äro så kulig.
Men det ska bli najs att höra om allas valborg ialla fall. Även om jag vet att jag kommer få en del pikar eftersom jag har tappat bort ungefär två timmar av min valborg och just då var jag i stasparken och hade ringt till människor i min klass och träffat några andra. Hehe
Annars är det nog inte så mycket denna veckan.
Tis: Np i engelska
Ons: Möte med de andra ledarna på Värpinge if's sommarkollo
Tors: Jobba
Fre: Upp kl.05.00 för att möta upp alla ledare igen inom Vif sen bär det av till Vilnius, Litauen
Lör: Litauen
Sön: Litauen
Ha en trevlig dag!
Peace out

walking on sunshine

Var ute på en superlång promenad med hundrana ikväll och vi besökte outforskat land till och med. Mycket mysigt och rambo sprang lös hela vägen och sprang som en galning. Han är så sjukt mammig så han kan verkligen inte lämna mig. sjukt najs. Men Trixi var helt lack när vi kom in. Hon gick och satte sig brevid mami X)

Road tripp

Kom precis hem från en liten körtur i solskenet. Idag blev det inte på industri området utan lite på villa området vid Nilstorp. Mycket najs men då jävla mycket månniskor, parkerade bilar, katter och korsningar med dålig sikt. Men jag har lärt mig lite ialla fall.
Körkort, here I come!

little secrets

76 skickade
84 mottagna
^^

seg i starten

Jag är alltid lite sen med att komma igon, gick upp för en och en halv timme sen och har precis börjat göra mig iordning.. :P
tänder

2 maj

Hallå i stugan!
Vaknade för en stund sedan, det blev länge idag... Och lite sent igår, hehe
Klara och Linn kom hit och sedvanligt börjar vi snacka sen äter vi lite rabarberpaj och sen snackade vi lite mer. Kollade på Kvarteret Skatan också. Det var ganska kul och allt, men jag hade nog tyckt det hade varit roligare om Anna Blomberg var med istället. Det är ju hon som är orginalet men Josephine Bornebusch gjorde sbaolut sitt bästa.
Efter det tog vi en liten kvällspromenad och sen satte vi oss på min trappa och åt cholkad och sen gick vi in igen och åt lite mer cholkad, men nu med nachos också. Satte igång datorn och kollade upp lite roliga synonymer och härligt sköldpaddssex!
Så jävla intressant, jag vet.
De gick vid ett-tiden och jag stannade uppe och smsade till två.
Min lördag var det. Nu är det söndag och jag ska städa, plugga och köra bil.
Peace out

young dad

Klara är påväg hit för att käka lite rabarberpaj sen blire utgång, vi ska göra staden osäker. Nä men seriöst ni får passa er för vi e fan inte att leka med, eller är vi?? :O
[jag är lame men jag är fortfarande mycket coolare än alla dina polare] OHOH she didn't?!
Nåja, helgen är nästan till ända och nästa helg sitter jag i Vilnius. Ja, va fan jag ska göra där vet jag nästan inte själv men jag ska dit med min idrottsförening för att team builda eller nået. Gratis resa till Litauen, why not?

What a mother needs to know...

Funderar på om jag ska låta mina päron läsa denna blogg.
hrm... tänk, tänk, tänk
För deras eget bästa tror jag att det är bästa att hålla den lite helmig för dem. Allt vill inte en förälder veta, så de får hålla sig med det jag berättar irl ist^^
Jag och mami på Gran Can

Hååååår

Ska skaffa en ny frisy snart. Ska bli något åt det mer glamrockiga hållet. Med fulff och tuperat och sidbena och massor, MASSOR AV HÅRSPRAY!!!! Me love!
Just nu har jag ju slingar håret blondt och har det i en grov sidbena men jag ska skaffa en ännu mer dramatisk look.
EXCITED!

1 maj

Håhå jaja, ännu ett valborg är tillända och vilken sjuhellvetes kväll det blev!
Började direkt efter skolan med att tre polate kom hit, vi fixade oss lite sen drog vi ut till en äng, chillade och ladda de lite. Satt vi i kolonin och laddade lite med flera polare som kom, sen var det in till Stadsparken här i Lund. Där var det asdrag med massor av folk och bål och allt. Vi drog med oss lite folk tillbaka till kolonin och satt där och myste. Vid två stack jag hem, hade inte ätit något på hela dagen och hade typ inget vatten kvar så jag trodde att jag skulle dö! Så jag tog ett smarrigt präron och ett glas vatten och satte mig i min säng och mös igen. sen vaknade jag idag och har städat och pluggat matte. Najs!
Ikväll är planerna lite oklara, antingen blir det fest, eller chillkrök eller bara filmkväll. Vi får se, men oavsett hur det blir har jag världens bästa vänner och livet leker. Så fuck alla som dömer för att man är ung FFS!
Peace out bitches

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0