21 Augusti

Good Morning!
Ser man på, andra dagen tillbaka med bloggen. So far so good!

Skuttade upp och tränade i morse, vilket var nån vecka sedan jag körde och det kändes lite. Sen kanske det var middagen från MAX som gjorde det...
Jag her en del att fixa med idag. Det är det som är så bra med att jag vaknar så tidigt nuförtiden, jag har liksom verkligen hela dagen på mig att göra massa saker. Jag ska se till att fixa upp i mitt sovrum och klädrummet. lite möbler som ska flyttas runt och lite att röja upp eftersom jag har så jävla mycket plotter överallt.
Skolan börjar imorgon!! Shitballz! kommer bli så konstigt att ställa in sig på den rutinen nu. i 2,5månader har jag iprincip kunnat göra vafan jag vill, även när jag jobbat iofs. Så det kanske inte blir så annorlunda, bortsett från läxor och prov...
Well, well.. Nu är det dags att dammsuga nedervåningen!

Den som finns kvar

Sommaren 2011
har varit en av de bästa samtidigt som en av de värsta.
Innan sommaren var jag inställd på att jag inte skulle få något jobb, inte resa någonstans, inte ha pengar och ta mitt körkort. Å andra sidan så skulle det inte spela någon roll för jag hade min kille och hela gänget som jag ändå umgicks med hela tiden. Sen kom bara sommaren och jag fick först en veckas jobb. Sen fick jag veta att Alba från USA skulle komma, vilket också lyfte sommaren enormt. Sen kom midsommar och allt strula till sig så enormt att omgivningen skakades till. Det tog slut med min kille och jag fick reda på en hel del hemligheter och lögner så det var för det bästa att det inte funkade ändå. (=

En vecka ledigt fick jag innan jag helt plötsligt blev inringd för tre veckors mer jobb. Så nu är jag inne på mitt andra jobb denna sommaren som jag trodde jag skulle vara helt sysslolös. En födelsedag gjorde att sommaren blev så fylld med fest att det inte är klokt. Helt galna utgångar med helt otroligt minnen som jag och mina vapendragare fortfarande snackar om.
Så något körkort har jag inte fått, men det är inte långt kvar. Inte långt alls.
Min bror har flyttat ut så nu har jag hela övervåningen för mig själv. Vilket gett mig en walk-in closet, ett kontor, ett gästrum, ett vardagsrum, egetbadrum och såklart mitt sovrum. Så nice!
Ja, mer sammanfattningar kan jag inte riktigt komma på. Liksom tre månader med massa grejer varje dag. Skolstart på måndag och jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Jag tror att jag bara ska försöka överleva och glida igenom.
Håller tummarna för att jag ska klara hålla bloggen igång och någorlunda intressant.

20 Augusti

Ja nu kanske det är dags att dra igång den här bloggsaken. Det är ett halvår sen jag sist skrev ett inlägg, men nu på senaste tiden har jag börjat fundera på den igen. Möjligtvis i ett annat format. Jag kanske rentav skapar en helt ny.
En tanke är att kanske skriva mer krönikor eller noveller eller resensioner. För jag skiver ingen modeblogg eller follow me around, fota är inte min grej och jag har nog inte så mycket vettigt att dela med mig av alls egentligen.

RSS 2.0