30 juni

ECLIPSE PREMIÄR!!!
Sitter vaken i soffan och har verkligen inte tid att skriva här. Men skit samma.
Ska till stationen och ta tåget möt metropolen Höör, för att den åka till en annan metropol; Hörby. Ska nog vara där över helgen, i min stuga alltså. Men jag kommer hem södagkväll senast, ska på bio på måndag. Fast vi får se hur det blir med det. För jag, av en slump, kollade reservationen för biljetterna och såg då att de senast skulle vara uthämtade idag. Varför i hela friden då? Nåja, vi får se hur det blir. Annars vi kanske går på min födelsedag ^^
NU måste jag gå och göra min iordning, Har ju ett tåg att passa ;)

Time is running out

Jag vet att jag borde sova nu, men jag måste skriva detta.
Hutsfreds festivalen lägg ner, Direkt. Det blir ingen festival i år eller någonsin mer. Synd om mina vänner som har biljetter och laddat typ ett halvår, men vad ska man göra...

Falling away with you

Tjenixen
Skönt med shopping. Även om det inte blev mycket, så har det stillat lite soppingabstinens. Sen blev det sen mat för hunden och en skön kvällspromenad som för en gångs skull var sval. Är nu framför tvn och kollar The Office. Fett med najs. Imorgon blir det till stugan och Hörby Marknad med mammi. Sen ska vi nöj fixa ihop lite flädersaft. Flädern blommar helt sent iår, men vafan.

29 juni

Tjenixen,
ännu en dag med sol och byggare. Imorgon är det premiär för Eclipse!! :D Jag har läst alla böckerna många gånger, men fyi, jag började två år innan det äns snackades om en film. In your face biiatch!
Jag skulle gått på premiären, men pga olika anledningar blir det inget med det. Så jag ska träffa min soul mate från Lomma ikväll så ska vi bestämma ett nytt datum. Kanske blir det rentav på min födelsedag som är nästa onsdag?! :O
Annars sitter jag just nu i vardagsrummet, eftersom de håller på att fixa i mina rum. Men jag har MUSE på högsta volym på pappis sterio så det är chill. SKa snart ge byrackan mat och gå en runda med honom. Jag vet inte vart jag ska gå idag. Gillar omväxling och så, men jag har inte så mycket valmöjligheter. Vill ju inte gå en promenad på asfalt när det är såhär varmt. Han måste ju få svalka av sig och springa lite lös. Vara hund helt enkelt. Kanske ta en liten simtur också? Vi får se.
Måste gå och tvätta mina öron nu, inte få inflamation nu!!

28 juni

Salve.
Ännu en varm dag och jag sitter i stan. Skulle lika gärna kunna åka upp till stugan där det finns skugga och en underbar, sval sjö. Men jag ska träffa en kompis imorgon så det är inte lönt att åka upp och tillbaka. Dessutom tror jag det är bra för min lilla hund att vara utan mammas stora ett tag. Han har nästan aldrig varit utan henne, och om jag ska flytta hemifrån (förhoppningsvis om inte för lång tid) ska jag ha honom med mig, och då kan han ju inte vara helt beroende av henne.
Ska ta med honom på lite tågresande för första gången i hans liv. Kommer bli kul. Not. Eller jag vet inte. Jag har åkt buss med honom några gånger, när han var valp typ. Han gillade inte det. Antingen tycker han mer om tåg, eller så tycker han att det är ännu värre. Vi får se :P
Bet mig i tungan igen igår. Blödde inte lika mycket, men en del.
Euw, vet ni vad min vovve tog i munnen när vi var ute på morgonpromenad?! EN DÖD MUS!!! Det var skitäckligt!

27 juni

Tjingeling
extremt varmt idag! Var ute med hunden och han höll på att dö! vi badade dock i en å så han kunde svalka av sig lite, men nu ligger han medvetslös på golvet. Jag som hade tänka att jag skulle ut och springa innan frukosten, när jag vaknar halv elva är det redan skitvarmt. Jag får sprib´nga ikväll är det svalnar av istället.
Var ute och power walkade runt golfbanan, ca. 3,5 km, igår. Fett skönt! Sen när jag kom hem och satte mig för att kolla matchen med min bror och mammi, bet jag mig i tungan när jag åt godis.TVÅ gånger! Blodet bara forsade ur min mun!
Så nu har jag en tunga som är fruktansvärt öm, en svettig hund, en strandsugen Moe. Och en vän som är bortrest och kommer hem någon gång idag.

26 juni

Hejsan,

sitter fast i stugan efter ännu en totalt meningslös Midsommar. Gick med på att åka upp här torsdagkväll, för att vara här hela fredagen och sen åka hem first thing lördag. Men mytomaner som mina föräldrar är, så låter de mig inte åka hem nu. Jag kan självklart ta tågen, no problems. Men nej då. Att de int inser att det inte finns något för mig att göra här och att jag mycket hellre är hemma där jag har alla mina grejer. Dusch, rum, kompisar. Och eftersom dealen var att jags kulle vara här i två dagar, så har jag inte mer kläder med mig än så.



Måste även sitta vid mammas dator och väldens segaste mobila bredband. datorn som får spel och låter som att den ska sprängas och flyga iväg med sina jetmotorer.

23 juni

Good morning starshine, the earth says hello!
(litet quote från Charlie and the chocolate factory)


Det blir nog inget med att sola idag, ganska kasst väder. Så jag sitter i soffan med filt och slösar bort min tid på Mtv. Hoppas att vädret klarnar upp till i eftermiddag/ kväll. Ska ju till starnaden och vara ute hela kvällen, så det skulle vara ytterst trevligt om det åtmindstonde var sol. Kallt som fan vat jag redan att det kommer vara...
Nåja, jag ska återgå till att slappa. Kanske drar ut och springer en runda. Sjukt längesen sist haha :S. Men frukosten ska bara lägga sig lite i magen först.
Tjingeling

Den tysta pessimisten

Var precis innne på facebook och såg att några vänner hade gått med i gruppen " vi som hatar när folk tar kontakt med en, får en intreserrad och sen bara skiter i en"
Är det någon mer än jag som inser hur komiskt detta är? XD Haha, vill inte vara själv god. Eller, jo det vill jag visst! Det roliga för er som inte fattar är att jag har varit en sån person mot flera av de som gått med i den gruppen
Men är jag en player? Näeh! Jag har bara lite skoj medans jag fortfarande kan! Så det så, imorgon blir det slappt och fest. Get the mood on!

22 juni

Tjenare!
Det verkar bli en fin dag idag trots att många av mina vänner nu ger sig av på semester och jag är kvar i Lund. Ska ta med mig min i-Pod och lägga mig på någonb gräsmatta och sola lite. Min egna trädgård är ockuperad med byggare, så jag får söka mig elsewear.
Var ute lite igår, men det är ju helt sjukt hur kallt det blir på kvällarna! Hur fan ska jag kunna vara i Lomma hela dagen imorgon?


Nåja, ska njuta lite av tomheten i huset. Min bror är på utställning, pappi jobbar och mammi tog hundarna och åkte till stugan. Nu är det bara jag, en byggare och MGMT här. MYS!

21 juni

Jag är tillbaka! Jobbat och varit i stugan med mina föräldrar, men nu är jag hemma igen. Var uppe till fyra i natt, så det är inte pecis full fart hos mig idag. Ska baka en rabarberpaj till mina kära vänner, sen ska jag sätta igång och brygga lite mjöd.

17 juni

Grattis Island och min bror.
Jag är hels slut nu. Jag trodde inte att jag var lika trött som tidigare dagar i veckan, men det är jag. Ont i benen har jag också. Men jag är glad ändå! Det fina vädret är tillbaka och jag hoppas, haoops att det är här för att stanna. Ut på resturang ikväll för att fira min bror, sen ham och sova direkt. Blir ut till Källbybadet med alla barnen imorgon och ska vara där hela dagen. Krävs full koncentration i sex timmar, jösses!

15 juni

Tjenis,
andra dagen avklarad. Mindre trött idag men jag sov ändå som en bebis i flera timmar när jag kom hem. Imrogon blir det till skogen där massor av skojsigheter väntar oss!
Nu när jag satte igång datorn har fick jag även jättegoda nyheter. Kan tyvärr inte dela dem med er, men jag tror att jag kan dela med mig, för jag vill egentligen inte dölja något för er. Men som sagt; det är för hemligt!
Mitt uppdrag att kolla alla Harry Potter filmerna denna veckan har fortskridit. Idag blev det en väädigt hackig version av Hemligheternas Kammare. Haha, när jag skrev namnet fnissade jag till massive. Fan vad passande namn för filmen om mitt liv. Oh dear God!

14 juni

Sådär jag, nu är officiellt första dagen på sommarlovet avklarad. Och första dagen på sommarkollot. Attans var trött man blev! Somnade direkt när jag kom hem och sov lääänge! Men nu är jag verkligen pepp på dag två!
Varit och kollat i-Phone med pappa. Just nu verkar det som att jag ska säga upp mitt tele 2 snackis och köpa en i-Phone med halebop.
Ska fira natten med ett Harry Potter marathon, awesome!
Puss och kram
(btw, eftersom jag jobbar hela dagarna nu kommer jag inte skriva så mycket denna veckan)

13 juni

Halluu,
Note to myself: kolla datumet när du skriver.
Wie! Jag är typ frisk nu! Har nästan ingen hosta kvar och jag är pigg (kan bero på allt godis). Så nu kommer sommarlovet igång for real. Bara vädret som ska hänga med också, men det är ju vi svenskar vana vid. Ligger i sängen med Mando Diao, softigt. Ska nog ut på en liten promenad senare. Eller en stor. Vill ju inte bli sjuk igen men vill veerkligen ut!
Det är läskigt men otroligt skönt att inte ha några läxor eller något att plugga i helgen. Annarshar man ju alltid något som man borde göra under helgen för att hänga med eller komma ifatt i skolan. Men man kan ju ligga och inte göra något på hela dagen men ändå känna att man inte har slösat bort nåhon tid. Det kommer liksom nya dagar som man kan fylla med saker istället.

12 juni

Halloj.
Ännu en dag, ännu en reging dag. Har varit ute och kört bil med mammi. Det regnade så jävla mycket så jag inte kunde se vägen! Sjukt obehagligt. Har städat lite och hängt lite vid fotbolls VM. Men jag ohc mammi får egentligen inte vara med och titta, för vi ställer så dumma frågor hela tiden.
Sen har jag tagit två nya hål i mitt vänstra öra. Mina tre fina vänner har också det, liksom systerhål kallar vi dem. Tidigare har jag inte kunnat ha örhängen pga allergier och sånt, men nu har jag upptäckt kirurgisktstål och det funkar perfekt!
Nu ska jag nog sätta igång någon Harry Potter film och somna framför den. Anledingen till att jag inte är ute och "firar sommarlovet" är ju för att jag fortfarnade är sjuk och jobbet drar igång på måndag. Kan ju inte vara sjuk då! Nej, nej. Dessutom blir pappi så innerligt glad när jag inte är ute och far omkring. Fast vad skulle de säga om de fick reda på att jag sitter på mitt rum och piercar mig istället?




10 juni

Jahapp, så var det sommarlov. Regnet öser ner och jag är sjuk. Peppen?
Jag är bara så arg på allt, precs allt. Kom hem och bytade om till pyjamas direkt. Sitter i sängen med hunden och känner attjag måste, mååste avagregera mig på något sätt. Allt byggs upp till en fet hög med negativitet. Önskar att någon lyssnar och ger mig lite feedback. DET önskar jag mig i födelsedagspresent. En födelsedag som kommer gå till världshistorien för att vara den värsta födelsedagen någonsin. Fan.
Tror fan att jag ska satsa på att sova nu och några veckor frammåt så jag slipper leva. Kan inte någon komma med en törnros så jag får sova i 1000 år och bli väckt av en prins som lever lycklig med mig i alla våra dar?
Jag har verkligen försäkt hålla mig sansad ett tag nu, jag blir så introvert och folkskygg. I need God right now.

8 juni

Visst är mina underbaringar underbara?
Idag tar ju mitt gymnasium studenten, så hela skolan var full med fulla studenter (igen) och alla dörrar var låsta. Det var fan som ett fängelse när man bara skulle in och skriva ett sketet fysikprov, som FYI gick åt helvete. Men nu har jag haft mitt sista prov i ettan och min nästsista redovisning... Har redovisning imorgon i fanska också, som jag borde börja på, sen har jag en inlämning i engelska också till ikväll. Men den är jag nästan färdig med iallafall.
Synd att det är sånt här skitväder, det regnar ju inte, thank god, men det är bara dassigt och det börjar bli kvavt i luften. Nåja, ska igång och läsa franska nyheter nu. YEAY! Fast jag tror att jag kollar på Charlie and the chocolate factory först men min goda kladdkaka från igår.
Ciao!<3

7 juni

Sådär ja, så har man bara EN skoldag kvar i ettan. Fett med najs måste jag utbrista i skönsång! Imorgon har jag ett prov och en redovisning att göra, liksom bara för jag inte har gjort de tidigare, men jag har inga lektioner. Så jag slutar vid halv elva typ. Sen är det onsdag, det är min sista dag. Då har jag fan alla mina lektioner, redovisning i franska på morgonen sen lite betygsnack i franska och engelska. Fysik x2 och kemi, sen är det slut på skolan för detta året. Torsdag är alla mina lektioner inställda, my luck huh. Fredag har jag en avslutning i aulan som kommer gå över på ett smärtsamt sätt.
SOMMARLOV! Då blir det massor av fest, på ett kom ihåg: nyktert sätt. Viktigt att inte dricka och råka illa ut kära läsare. Sen på måndag sätter sommarjobbet igång, yeay. Längtat och planerat så länge så att det kändes ett tag som att det aldrgi skulle bli sommar. Sen har jag inga fler planer än. Förhoppningsvis blir det en resa till Florida, men än så länge ser det mörkt ut.
Men om jag ska få ett fint betyg i engelska så ska jag köra ända in i slutet och inte stann på upploppet bara för att det nästan är sommarlov. Och att det bara regnar hela denna veckan ändå så är det lätt att skjuta ifrån sig. Jag har sånna problem med att skriva denna redovisningen, vet inte varför. Men, men. Jag sa till min lärare i fysik att jag inte kunnat plugga till detta provet för att jag har haft feber i en vecka och han bara; "Då är det nog bäst att du inte skriver provet alls." Jag bara, WTF dude jag kan ju försöka. Jag fattar ju typ detta.

Nightmare

Tjenixen,
Jag har iallafall städat idag, men såklart och mycket väntat har jag inte pluggat något alls...Ska nog få lite gjort innan jag ska ut och fira nationaldagen ikväll. Bara jag kan bli av med denna förfärliga huvudvärk.
Men på tal om ingenting; jag älskar att lyssna på heavy metal när jag städar. Det bara faller sig naturligt för mig att sätta igång lite Metallica och Croocked X när dammråttprna gör sig påminnda. But I don't know why...

6 juni

Happy birthday Sweden?
Sveriges nationaldag idag. Någon som ska fira? Visst är det trevligt med att man ska hedar sitt land eller något sånt shit, men jag hittar inte riktigt peppen. Fortfarande sjuk... Har börjat hosta som en get och huvudet yrar igen. *suck* Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli frisk någonsin igen.
Imorgon ska de börja byta fönster i hela vårat hus också så jag måste städa och flytta möbler i mina rum så att förnsternissarna kommer åt. Inte lika vackert väder idag heller, vilket kanske bara är bra för mig. Tog sån hårborttaging igår och man ska inte vara direkt i solen ett dygn efter det. Så detta passar ju mig perfekt! Fysik och engeska kvarstår också att plugga. Men nu har jag ursäkten att jag ska städa istället för att plugga. Jag är så hopplös!

A song about acne

Har ni sett charlieissocoollike på you tube?
Om ni har så vet ni att han är mycket trevlig att titta på och att han underbara min vardag. Om inte ska jag börja med att säga: HANDS OFF BITCH, JAG SKA GIFTA MIG MED HONOM! Nu när det är sagt kan jag börja skriva lite om honom.
Han är en engelsk kille som gör videos på you tube. Han har en sida där man kan gå in och utmana honom så filmar han sig själv utförandes dessa utmaningar och lägger upp dem. Mycket enkelt. Men oftast ganska dumt. Till min stora förtjusning.
http://www.youtube.com/watch?v=vfJM1I9hFRs&feature=sub
Check it out (=

5 juni

Sitter och har precis kommit hem från Lomma. Helt sjukt rolig kväll Men nu, som tidigare befarat, har jag absolut ingen röst. Halsen är så svullen att jag knappt kan svälja och att äta kan jag ju bara glömma. Ben toltally worth it!
Nu blir det fysikplugg. Om mina föräldrar kan låta mig vara i två sekunder. De drar till med en historia nu att de skujtsade ut mig till Lomma och lät mig sova där för att jag skulle följa med till stugan. Tydligen en överskömmelse som jag varit med på. Vilket jag inte har... De säger också att varje gång de har låtit mig stanna hemma för att plugga har det ist blivit fest. Ja, jag har kanske haft folk över men jag har ju också pluggat och satt MVG på proven jag pluggat till. Man pluggar ju inte hela natten och då kan man ju loka gärna vara med sina vänner. Och när jag ändå har ett tomt hus kan man ju vara här.
Nåja, de ska nog inte åka nu. De lämnar mig inte här ensam, och jag vägrar att åka med. Ska duscha bort öl, raklödder, gräddbulle och popcorn från håret nu. Ha det bra
Peace

4 maj

Tja,
Vilken underbar dag! Jag har varit ute hela dagen och ska vara det hela kvällen också. Lovely (=
Fortfarande sjuk, men när man är ute i solen märks det inte lika mycket som när man liggen inne och tycker synd om sig själv. Ska börja fixa miglite nu inför ikväll. Ska på 20års fest i Lomma med massor av lekar och flipp. Sen blir det morgondopp i havet. Hoppas bara inte att jag blir hängig imorgon för då ska det pluggas fysik tills mina ögon ploppar ut!
Ska ha bra på det provet, inte lönt att fucka upp på sista provet i ettan ju. Speciellt inte när jag har haft en så bra vecka som denna!
Nu blir det duschen för mig. Ciao!<3

Bulletproof

Nu jävlar har det shoppats! Varit lite nere den senaste tiden, men denna veckan har vänt på allt. Fått bra resultat i skolan och nu har jag shoppat upp hela mitt konto. All den bekräftelse jag behöver!
Jag har ju kämpat mig till mina framgångar också så då känns det extra bra att bli lite bortskämd också. Pluggat och skärp mig i skolan sen har jag mitt kära arbete <3
Nu ska det fixas mat med mammi sen kommer pappi hem senare ikväll från Frankrike. Inget kan bli så mycket bättre nu, lever på molnen och imorgon är det helg.
LOVE IT!

3 juni

Halli hallå,
Sommaren har alltså kommit till Lund nu, mycket trevligt att den kommer till balveckan så alla små studenter slipper stå i regnet. Dock valde den att komma dagen efter Polhems bal, men vad ska man göra^^
Jag är fortfarande sjuk, Inte fett alls! Jag måste vara frisk till imorgonkväll då jag ska på 20-års fest. Men jag känner redan nu att jag inte kommer klara gå i skolan hela dagen. Kommer gå på första lektionen där det blir betygsnack i svenska och samhäll men lämnar nog skolan ganska snabbt efter den lektionen.
Lite glada besked från skolan iallafall; alla rätt på biologiprovet som jag hade i måndags, och sen satte jag MVG på Nationella i matte B. Inte illa pissat om jag får säga det själv. Muntrar upp en dag med feber en gnutta. Sen jag det hem och sova i solen i två timmar. Så man är en ny människa(=
Ska nog lyckas övertala någon av mina föräldrar att köra med mig till Nova Lund så jag kan köpa en epilator och lite underkläder. Ska även handla något till födelsedagsbarnet  ju!^^

Every day I love you less and less

Har varit en fin dag idag. Bortsett från min sjukdom som vägrar ge sig. Jag trodde att detta var en grej jag bara behövde vila av mig, att en dag skulle räcka. Men jag tycker mig känna att det blir värre nu mot kvällen igen :( Suck och snyft.
Nåja, det har blivit nån timme i solen på min uteplats. Kombinarde stekandet med lite samhällsplugg. Märk väl lite. Måste antagligen till skolan imorgon för vi ska ha betygsnack och prov i samhäll och sen får jag tillbaka mitt nationella i matte B, men fan vad jag inte är frisk...
Tur att treminsavslutningen för mitt jobb var förra veckan så jag inte behöver stå ute i tvp timmar och frysa med min lilla näsa. Ska ner och käka mer av min hallonsorbet nu.
Peace

Sleepyhead

Min lilla hund Rambo har det bästa nyvaken-och-jävlit-förvirrad uttrycket du kan tänka dig! Fy fan vad roligt det är. Han sticker upp sitt huvud med allt rufsigt hår coh ser helt lost ut. Så fakking priceless XD

2 juni

Hej allihopa,

JAG ÄR SJUK! :'(
Mina halsmandlar känns som att de kommer sprängas, jag har feber, huvudet dunkar. Kass! Började känna igårkväll att jag var hängig och att halsen gjorde ont. Och eftersom jag skule haft redovisning i engelska idag så antog mina föräldrar direkt att jag var "sjuk" för att jag inte ville redovisa. Fy fan vad jag hatar sånt. Skrev ju om det tidigare i veckan att jag HATAR att bli orättvist behandlad och bli anklagadför att ljuga när jag aldrig ljuger! Men jag gick och lade mig istället. Mamma kom in och väckte mig med tempen i handen.
Jag hade feber. Ändå går hon ner och säger till pappa, med en mycket menande ton: " Hon är inte färdig med sin redovisning"
Asså va fan mamma, man kan inte fejka feber eller halsmandlar stora som golfbollar!
Nu blir det en dag i sängen för mig med samhällsboken och Isaac Newton.
Peace

Tell me

Nää, du Salem. Du får ta och rycka upp dig lite nu! Är det någon mer än jag som verkligen har lyssnat på hans nya album Ignore this? Ingen munter kille som har skrivit de låtarna vill jag säga. Jag tolkar det lite som att han är trött på att vara den lilla gulliga pojken som trallar vid ett piano med hela svanska folket. Han är ju trots allt 28år gammal. Det är fortfarande trallvänliga låtar med mycket popinfluenser, men många av spåren är väldigt electronica, och det matchas lite roligt med hans speciella röst. Sen är det ju texterna. Texterna!
Asså, jag vet inte vad. Hur. Haha. Något/någon har varit dassig mot honom, that's for sure!

1 juni

Först och främst: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ALBA!!! <3 LOVE YOU
Så, nu när det är ur mitt system ^^
Dags att plugga, igen... Jag fattar inte varför lärare tror att det är bra med arbeten i slutet av terminerna, kan det inte vara vanliga lektioner ända in i slutet? Sjukt störigt! Jag råkade också lova min engelskalärare att jag kan redovisa imorgon. Varför i hellvete gjorde jag det för? Nu måste jag ju skriva det arbetet hela eftermiddagen. Nä, vem fan är trött när det är två veckor kvar av skolan?
Sen sitter jag och håller mina tummar så hårt jag bara kan. Jag går ju i Nv 1c på Polhemskolan här i Lund. Till hösten har jag valt en forskingsprofil som är unik för Polhem, därför jag valde den skolan. Senare har jag kommit på att det innebär att skolan kommer bli sjukt mycket tuffare och massor med labbrapporter och annat skit. Så jag vill byta tillbaka till den klassen jag går i nu och som även kommer vara medecinklassen som jag trivs i och tycker att medecin är mycket roligare och allt. Så jag hade möte med rektorn i morse och lade fram mitt önskemål. Men det enda hon sa var att det var många som ville byta och att jag fick fylla i en ansökan och hoppas att jag kommer in...
Inte riktigt det svaret jag hade hoppats på, men vad ska man göra? Önskar som fan att jag får gå kvar i c, för jag vill inte byta lärare och allt nu. Nåja, tillbaka till mitt plugg nu. Ska ha MVG i engelska nu!

RSS 2.0